Beoordelingen van Wok Me Leeuwarden

Recente recensies

4.0
Ruud Miedema
11 juni 2024

lekkere maaltijd keurig op tijd bezorgd

Addy de Jongh
8 juni 2024

Heel erg lekker. En de extra saus in een apart bakje is fijn.

Max
4 juni 2024

de broccoli was nog erg hard en de maaltijd was erg soeperig, verder wel lekker en een goede bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok Me

Wat vervelend dat de broccoli nog hard was. We zullen het meenemen, bedankt voor de feedback! En fijn dat de bestelling verder wel naar wens was. Hopelijk tot snel, Max!

Miranda
3 juni 2024

Altijd heerlijk eten. Staat ook altijd al klaar bij afhalen. Vriendelijke medewerker.

Reactie van Wok Me

Fijn! Hopelijk tot snel!

Hans van der Toorn
3 juni 2024

Lekkere maaltijden voor de lunch. Goed warm bezorgd.

Reactie van Wok Me

Super, bedankt voor de review!

Naomi
2 juni 2024

Vandaag een grote bestelling bij jullie geplaatst. Alles was in orde, warm en de bestelling was er ook nog snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok Me

Bedankt voor de bestelling! En fijn dat de bestelling zo goed is bevallen!

Dennis
1 juni 2024
Bm
1 juni 2024

Ik heb nu een paar keer Wok besteld en echt iedere keer is het heerlijk! Dit had ik echt eerder moeten proberen ♡

Reactie van Wok Me

Goed om te horen

Ster
1 juni 2024

Het eten smaakt prima en de service is goed.

Reactie van Wok Me

Bedankt Ster!

Karim
29 mei 2024

Het eten viel tegen, ook gekozen voor een andere saus dan normaal. Bubble tea was zoals altijd zeer goed!!!

Lies
26 mei 2024

Heerlijk!

Nils
25 mei 2024
RtW
25 mei 2024

Heerlijk!

Michel
24 mei 2024

Weer prima voor elkaar

Reactie van Wok Me

Super!

Marrit
23 mei 2024

2 x heerlijk, maar deze keer was ik teleurgesteld er zat zoveel kookvocht in mijn bakje, dat zelfs de zak waarin het bezorgd werd erdoor doordrenkt was. Heel jammer

Reactie van Wok Me

Oh wat vervelend Marrit! Voor de volgende keer kan u het beste direct bellen, dan zoeken we graag direct naar een oplossing :)

M
23 mei 2024
Ruud
22 mei 2024

Excellent gegeten. Zeer smakelijk bereid. Porties ruim voldoende.

Reactie van Wok Me

Bedankt Ruud!

Anoniem
21 mei 2024
Nikita
21 mei 2024

Eten was veel te pittig. Zelfs bij de wokmeal waarbij het niet was aangegeven.

Reactie van Wok Me

Hoi Nekita, wat vervelend dat het eten te pittig was. Echter zie ik dat u de Spicy PangPang Ramen heeft besteld en bij de andere maaltijd heeft gevraagd of hij extra pittig gemaakt kan worden. Het kan dus inderdaad wel kloppen dat de maaltijden pittig waren ;) Voor de volgende keer kan u altijd contact met ons opnemen voor advies over de sauzen! Fijne avond! Groetjes, WokMe

Marijke Paassen
20 mei 2024

Samen met 5 collega's lekker gegeten in onze pauze. Alleen bij mijn menu zat wat weinig woksaus waardoor het wat droog was.. maar de rest was allemaal goed..

Reactie van Wok Me

Super!

Wiep
20 mei 2024
John
19 mei 2024

Alles was prima, Niks op aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok Me

Bedankt John!

Tjallie
18 mei 2024

Het eten was koud. Minder vlees en bij het tweede gerecht zat amper groente.

Reactie van Wok Me

Hoi Tjallie! Wat vervelend dat de bestelling tegenviel. Voor de volgende keer kan u het beste altijd direct contact met ons opnemen, dan lossen we het graag met u op!

Elske
12 mei 2024

Snackbox besteld en verzocht om één snack te vervangen. Dit is gebeurd, genoten van de lekkere snacks. Ook nog eens een super snelle bezorging. Helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok Me

Super, bedankt Elske!

RtW
12 mei 2024

Heeelijk zoals altijd!

Oeds de Jager
10 mei 2024
Harm Mink
8 mei 2024

Heerlijke maaltijden, grote diversiteit, bezorging keurig op tijd.

Reactie van Wok Me

Super! Bedankt Harm :)

Francisca
28 april 2024
Erwin
28 april 2024

Gewoon goed Snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok Me

Super!

Junior
26 april 2024

Gemakkelijke website met ruime keuze uit diverse opties met acceptabele prijzen, tijdige bezorging en vooral: heerlijk eten!! Opvallend: hoeveel eten boven verwachting uit zo'n bakje komt! Zeker de moeite waard!

Reactie van Wok Me

Fijn dat alles zo goed is bevallen! We hopen je snel weer van een heerlijke maaltijd te voorzien ;)

Bijlsma
26 april 2024

Heerlijk gegeten en super fijne bezorging. Keurig op de afgesproken tijd. Erg beleefde jongen.

Reactie van Wok Me

Goed om te horen!

peter
26 april 2024

zoals altijd mooi rap, goed heet, en heerlijk eten

Reactie van Wok Me

Bedankt Peter! :)

Lievers
22 april 2024

Elke keer dat ik bestel is het optijd klaar en warm als ik na 12 minuten thuis het kan opeten, dan is het ook genoeg en boven al lekker,.. gewoon TOP. Iets meer vega/zondervlees zou erg fijn zijn want dit menu is "karig" dat is mijn min punt want er is zoveel dat je meer kan doen met noodles en daar is vast vraag na. Zeker door mij des al niet te min ik kom terug!

Reactie van Wok Me

Bedankt voor de lieve woorden en feedback! Ik zal het meenemen! :)

Felicia
21 april 2024

Strawberry lemonade was weer heerlijk zoals altijd 😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok Me

Bedankt Felicia! Fijn dat de Strawberry lemonade altijd in de smaak valt :)

Jan Rinse Wal van der
21 april 2024

Heerlijk prima kwaliteit warm en snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok Me

Bedankt voor de lieve woorden!

Ronald Dijkstra
20 april 2024

Zat erg weinig biefstuk in de wok, terwijl wel extra hadden besteld. Bezorging liet deze keer wel erg lang op zich wachten, moest er zelfs achteraan bellen..

Reactie van Wok Me

Vervelend om te horen Ronald! Voor de volgende keer kan u altijd het beste op de avond zelf nog contact met ons opnemen, dan kunnen we het direct oplossen! Zou u een mail willen sturen naar Charlotte@wokme.nl ? Dan kan ik kijken wat ik voor u kan betekenen! Groetjes, Team WokMe

Felicia DG
19 april 2024

De strawberry lemonades waren weer top! Bezorging duurde dit keer wel lang.

Reactie van Wok Me

Bedankt Felicia!

Grace Bouw
16 april 2024

Het eten smaakte weer heel goed !

Reactie van Wok Me

Bedankt voor de lieve review Grace!

Jan Egbert
13 april 2024
Vledder
11 april 2024

Heerlijk gegeten en ruim op tijd bezorgd. Een aanrader!

Reactie van Wok Me

Bedankt Vledder! We zien je graag snel 💚

Judith
8 april 2024

Erg lekker, ruime portie en bij bezorging was het eten loeiheet; super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok Me

Goed om te horen Judith, bedankt!

RtW
5 april 2024

Bezorging was snel. Het eten van heerlijk!

Reactie van Wok Me

Goed om te horen dat alles zo naar wens was!

Felicia
4 april 2024

Strawberry lemonade zoals altijd weer heerlijk.

Reactie van Wok Me

Goed om te horen Felicia!

Birgit
30 maart 2024

Herlijk!

D
27 maart 2024

Eten was lauw en de gyoza waren koud toen ze aankwamen. Super jammer...

Reactie van Wok Me

Vervelend dat de bestelling niet naar wens was! Je kan op de dag van bestellen altijd contact met ons opnemen via de telefoon of WhatsApp. Dan kunnen we het direct met u oplossen. Zou u een mail kunnen sturen naar charlotte@wokme.nl? Ik kom graag met je in contact!

RJ
25 maart 2024

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit en precies op tijd bezorgd. Was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok Me

Goed om te horen dat alles naar wens was!

-
19 maart 2024
Hans
18 maart 2024

Heerlijk geluncht. Snelle bezorging. Aanrader!

Reactie van Wok Me

Super! Bedankt voor de review Hans :)

Eva
17 maart 2024
Fabian
16 maart 2024

Geweldig zoals altijd

Reactie van Wok Me

Bedankt Fabian!

Marjan
12 maart 2024

Heerlijk eten. Maar de porties mogen wel een beetje groter.

Twan
10 maart 2024
De Jong
10 maart 2024

Smaak is goed Alleen veel harde dikke stronken van de broccoli en steeltjes aan de bonen. Eet niet lekker weg. Tip, bezorg de koude drankjes en de cake, apart van de warme maaltijden. Alles zat in een tas gepropt. Wel vriendelijke bezorgster!

Reactie van Wok Me

Bedankt voor de feedback! We zullen het zeker meenemen. Liefs, Team WokMe

Janet Cuperus
9 maart 2024

Stond klaar en was zoals gewoonlijk heerlijk! Vriendelijke mensen.

Reactie van Wok Me

Fijn dat het altijd zo goed bevalt! Liefs, Team WokMe

B.HYL
9 maart 2024

Top geholpen! Ivm onverwachte omstandigheden mijn bestelling later kunnen ophalen. Werd netjes weer warm gemaakt. Netjes en vriendelijke geholpen. Altijd goed geholpen hier.

Reactie van Wok Me

Bedankt voor de mooie woorden!

T.
7 maart 2024

Eten was goed as usual. Maar waar ik me over heb verbaasd; Wanneer je een Fuze tea green besteld zoals vermeldt op de site én bon, maar Lipton krijgt.. dit zijn twee verschillende producten en merken.. dit kun je toch niet zo verkopen?

Reactie van Wok Me

Dat is inderdaad niet de bedoeling. Wij zijn van leverancier veranderd en moeten dit inderdaad nog aanpassen. We pakken het vandaag direct op! Bedankt voor de feedback. Ik stuur u privé een berichtje!

Alex
6 maart 2024

Lekkere volle porties en heerlijk van smaak. Nu zelf afgehaald, maar vorige keer besteld en levering was mooi op tijd.

Reactie van Wok Me

Bedankt voor de complimenten Alex!

Peter Huiskens
4 maart 2024

weer super lekker, en veel sneller dan verwacht. zeker een aanrader

Reactie van Wok Me

Bedankt voor de review, Peter!

Rogier
4 maart 2024

1 van de 2 gerechten was met vis maar daar zat er maar een klein beetje van in.

Sander
4 maart 2024
Natalja
28 februari 2024

Bezorging is prima en snel, enige min puntje te pittig, maar iedereen eigen smaak

Elsa
26 februari 2024

We bestellen regelmatig bij jullie en normaal gesproken dik tevreden maar gister was echt niet goed. Latere bezorging dan eerst volgende mogelijkheid dus mogelijk waren daardoor beide gerechten lauw/koud. Zelfde gerecht besteld als keer ervoor maar kwam totaal niet overeen. Stukjes lauw vlees en lauwe rijst, zonder sausje. Vorige keer was het lekker, warm en voldoende saus voor een lekker bord eten. Nu echt weggegooid geld, jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok Me

Dag Elsa, Bedankt voor je bestelling. Ik heb je een berichtje gestuurd! Team WokMe

Eva
25 februari 2024
Emmie Soepboer
24 februari 2024

Makkelijke site om te bestellen, snelle en vriendelijke levering maar bovenal heerlijk!

Reactie van Wok Me

Goed om te horen Emma! Bedankt :)

S
21 februari 2024
Anita Verkamman
20 februari 2024

Jammer dat mijn kip gyoza was verwisseld met loempia’s

Jaap Zaagemans
20 februari 2024
Janet Cuperus
19 februari 2024

We hebben het eten opgehaald en het was keurig op tijd klaar. We hebben heerlijk gegeten, alles vers en warm. En we werden vriendelijk en voorkomend behandeld.

Reactie van Wok Me

Bedankt voor de complimenten Janet!

Marinda
18 februari 2024

Het eten was lauw dit keer, en iets pittigere crazy Kangpao.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
12 februari 2024

binnen een uur op zondag vindt ik best netjes, verder alles gloeiend heet en erg lekker zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok Me

Bedankt voor de complimenten. Team, Wok Me

Marije
3 februari 2024

Echt super lekker!

Reactie van Wok Me

Bedankt voor de complimenten. Team, Wok Me

Ilona van der Galiën
2 februari 2024

Bezorging niets op aan te merken. Echter was de kwaliteit van het eten minder. Ik heb extra saus besteld (hiervoor ook betaald) maar dit zat er niet bij.. Het was flauw van smaak.

Wil
2 februari 2024
Reactie van Wok Me

Bedankt voor de complimenten. Team, Wok Me

I. de Boer
2 februari 2024

Er zat heel weinig Teriyaki saus door 't Kip-Teriyaki gerecht. Veel minder dan voorheen.

rob vd zwaan
31 januari 2024

HEB GEBAKKEN RIJST APART BESTELD, KRIJG BAK WITTE RIJST. HEB WEGGEGOOID. STRAWBERRY COCO SMAAKTE NIET NAAR AARDBEI, OOK WEGGEGOOID. AARDBEISHAKE LEKKERDER. WOK ZELF WEL LEKKER.

André de Boer
29 januari 2024

Een aardige bezorger, ruim op tijd en heerlijk gegeten.

Reactie van Wok Me

Bedankt voor de complimenten. Team, Wok Me

RtW
24 januari 2024

Bezorging optijd en eten was weer heerlijk!

Reactie van Wok Me

Bedankt voor de complimenten. Team, Wok Me

Linda
17 januari 2024

Heerlijk gegeten en supersnelle bezorging! Alleen heb ik 2,00 extra betaald voor biefstuk en dat zat niet in mijn gerecht.

Reactie van Wok Me

Bedankt voor je bestelling Linda. Zou je een mailtje willen sturen naar charlotte@wokme.nl. Ik los het graag met je op. Team, Wok Me

Wil
14 januari 2024
Reactie van Wok Me

Bedankt Wil! Team, Wok Me

Caroline
14 januari 2024
Reactie van Wok Me

Bedankt voor de complimenten. Team, Wok Me

Cor hofman
13 januari 2024

Lekker eten en ook lekker warm

Reactie van Wok Me

Bedankt Cor!

Denise
11 januari 2024

Zak was kapot door de hoeveelheid saus, ook flinke buikpijn aan over gehouden. Normaal top! Maar dit keer was het drama helaas.

Reactie van Wok Me

Bedankt voor je bestelling Denise. Zou je een mailtje willen sturen naar charlotte@wokme.nl. Ik los het graag met je op. Team, Wok Me

Geertje
7 januari 2024

Rijst was erg zacht. Dit is normaliter niet zo en lekkerder

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alex Janssen
7 januari 2024

Ik koos voor 'Create your own meal'. De rijst in combinatie met de heerlijke Creamy Coconut Curry was lekker plakkerig, precies goed. Verder garnalen en veel groente. Echt zalig! De noodles met de Shanghai Sweet en Sour waren ook lekker maar ik vond het niet zo bijzonder (lekker) als het andere gerecht. Prima op tijd bezorgd en warm. Al met al een echte aanrader, complimenten!!!

Gerda de vries dekkinga
7 januari 2024

2 de keer voor ons . Weer super lekkerrrr

Reactie van Wok Me

Top om te horen Gerda. Team, Wok Me

Edwin en Luz
5 januari 2024
Reactie van Wok Me

Bedankt voor de 5-sterren review. Team, Wok Me

Elke
3 januari 2024

Ik woon ongeveer 3 minuten van Wok Me vandaan, dus ik haal m'n bestelling altijd op. Gister regende het zo hard dat het papieren tasje scheurde en m'n boba volledig over de grond viel. Daar heb ik dus helaas niet van kunnen genieten. Wel gewoon 4 sterren want 9 van de 10 keer is het eten heerlijk. Heel soms komt het voor dat het eten naar as smaakt. Misschien een gevalletje aanbranden of een niet schone pan ofzo, maar ik bestel nog altijd met plezier Wok Me, omdat dat maar zelden voorkomt.

Reactie van Wok Me

Hi Elke. Wat fijn dat je altijd bij ons besteld. Wat jammer dat het tasje was gescheurd, vraag gerust de volgende keer om een extra tasje, dat zou namelijk zonde zijn. Wij hopen je snel weer te zien. Team, Wok Me

Janine
2 januari 2024

Heerlijk & vers. Een aanrader

Reactie van Wok Me

Bedankt Janine. Team, Wok Me

Mirjam
2 januari 2024

Rijst apart laten verpakken maar die was aardig afgekoeld. Kroepoek erbij besteld maar dat zat er niet bij. Kwalitiet niets op aan te merken was heerlijk.

Reactie van Wok Me

Hi Mirjam. Bedankt voor je bestelling bij ons. Zou je mij een mailtje willen sturen via charlotte@wokme.nl, ik los het graag met je op. Team, Wok Me

Floyd
31 december 2023

Eten is altijd lekker. Helaas hebben we als toetje de Chocolate fudge cake meermaals besteld, maar wordt of vergeten, of in een kapotte toestand geleverd (2x).

Reactie van Wok Me

Hi, zou je mij een mailtje willen sturen via charlotte@wokme.nl, ik los het graag met je op.

Sam
30 december 2023

Eten was heerlijk. Bestelde noodles kwamen goed heet binnen. Bubble tea was goed koud. Kroepoek erbij. Zelfs eerder bezorgt dan aangegeven tijd. Zeker aan te raden!

Reactie van Wok Me

Bedankt voor de complimenten. Team, Wok Me

Pb
27 december 2023

Echt weer zo heerlijk!!

Reactie van Wok Me

Bedankt voor de complimenten. Team, Wok Me

Bruinsma
22 december 2023
Reactie van Wok Me

Bedankt voor de complimenten. Team, Wok Me

Cristina
21 december 2023

De kipstukjes waren rauw, de wok was al dicht toen de bezorger aankwam dus we konden het niet meer oplossen daarna. We vinden het erg jammer.

Reactie van Wok Me

Goedendag, zou je mij een mailtje willen sturen via charlotte@wokme.nl, ik los het graag met je op.

Marinda
20 december 2023

Ik ben altijd zo blij met jullie eten en jullie service! Mijn favoriete Wok Restaurant zijn jullie. Bedankt (: ik zeg niks veranderen maar zo door gaan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok Me

Dankjewel Marinda! Team, Wok Me

Dennis
12 december 2023

Heerlijk gegeten en snel bezorgd

Reactie van Wok Me

Bedankt voor de complimenten. Team, Wok Me

Pascal
12 december 2023

Ik heb 4 andere loempia's gekregen met een zelfde vulling als de gyoza die helaas koud waren. De 3 kiploempia's van de vorige keer waren groter en hadden een compleet andere vulling.

Reactie van Wok Me

Hi Pascal, zou je een mailtje willen sturen naar charlotte@wokme.nl, ik los het graag met je op!

Roland
11 december 2023
Reactie van Wok Me

Bedankt voor de complimenten. Team, Wok Me

Kuiper
9 december 2023
Reactie van Wok Me

Bedankt voor de complimenten. Team, Wok Me

Arjenne
8 december 2023

Heerlijke wok maaltijd gegeten met manlief. Lang niet kunnen bestellen maar zeker weer een succes.

Reactie van Wok Me

Bedankt voor de complimenten. Team, Wok Me