Beoordelingen van Wok Me Leeuwarden

Recente recensies

4.0
Erna
gisteren

Zoals altijd prima voor elkaar, hartelijk gegeten!

Siem
gisteren

Verse groenten. Maar de saus...dutch sate zat geen snufje zout in en dus helaas smaakloos

Anoniem
6 december 2021

De noodles waren heeeeeeel lekker, alleen had ik een β€œgrote” portie gekozen ipv normaal maar merkte er geen verschil.😟

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A. Veninga
5 december 2021

Het was geweldig weer. Zo lekker. Goed verzorgd.

Tamara Vos
4 december 2021

Heerlijk gegeten, beide gerechten waren echt heerlijk. Jullie brownie met salted caramel was echt hemels!

Syswerda
3 december 2021

Sinds een maand hebben we wok me ontdekt. En dit is goddelijk 😱. Zo fijn om onze eigen wokmeal samen te stellen. En boven al met de 5 groentes die je kan kiezen ook nog gezond πŸ‘πŸ»

AB
3 december 2021

Wederom warm, snel en lekker

M.H. Zee
2 december 2021

Het wordt een herhaling van mijn voorgaande recensies. Wederom geweldig. Nietrs op aan te merken.

Marieke Mulder
30 november 2021
Hans van der Toorn
29 november 2021

Heerlijk gegeten. Eten was goed heet en op tijd bezorgd.

Rolf
28 november 2021

Gewoonweg uitmuntend!!!

M.H. Zee
27 november 2021

Deze week voor de 2e keer een bestelling geplaatst. Ook nu weer top! Snel geleverd, smaakvol en lekker heet. Voor herhaling vatbaar!

Bas
24 november 2021
M.H. Zee
24 november 2021

Wederom uitstekend!

Henny
23 november 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten, kwaliteit was top! Bestelling zoals gevraagd snel bezorgd door een vriendelijke (jonge) bezorger.

Mieke
23 november 2021
revazee
23 november 2021

Supersnel bezorgd, goed warm en erg lekker, zeker voor herhaling

Rolf
21 november 2021

Perfect!!!

Chrisp
20 november 2021
Robert Visser
20 november 2021

Gewoon weer erg lekker, bezorging prima op tijd en eten lekker warm.

Els Wetting
20 november 2021

Ik bestel vaak bij jullie, altijd goed

M.H. Zee
19 november 2021

TOP!

Ina Veenstra
19 november 2021

Verrassend lekker en stipt op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

Jan
18 november 2021

Heerlijk en snel bezorgd

Saa
18 november 2021
A.J.T. Koopal
16 november 2021

Heerlijk gegeten alles lekker vers πŸ‘πŸ» Super vriendelijke bezorger en bestel gauw weer zo'n heerlijke vitamine bom.πŸ‘πŸ»

Reactie van Wok Me

πŸ’šπŸ’šπŸ’š

Margriet
15 november 2021

De maaltijden waren lekker goed warm en zeer smakelijk. Wij hebben heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok Me

Bedankt Margriet!

R. Visser
15 november 2021

Alweer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok Me

πŸ’š

RFB
13 november 2021

Al een aantal jaren vaste afnemer van WokMe. Heerlijk warm eten altijd goed verpakt zowel afhaal als bezorging. Toppers!

Reactie van Wok Me

Leuk om te horen, dankjewel! πŸ’š

DaniΓ«l Roossien
10 november 2021

Garnalen waren echt zwaar doorbakken, verder wel echt een prima grote portie

M.H. Zee
10 november 2021

Wederom uitstekend. Goed van smaak en goed heet bezorgd. Heerlijk. Snel weer eens bestellen.

Sonja
10 november 2021

Heerlijke afwisseling die je zelf samenstelt

Robert V.
9 november 2021

Weer hartstikke lekker, voldoende warm en hoeveelheid. Bezorging prima.

Levi
9 november 2021

Had veels te weinig garnalen.. en bijna geen saus.. beetje jammer dit.

Leo
9 november 2021

Bezorgmoment gekozen tussen 17.45 en 18.00. Het was er om 17.30 al, mooi op tijd natuurlijk maar ietsje te vroeg. Was wel lekker warm dus even wachten was geen ramp.

Joke-Jolijn de Groot
9 november 2021

Werd binnen een half uur bezorgd, super vers en warm allemaal! Was alleen zelf geen fan van de Dutch satΓ© woksaus.

Minke
8 november 2021

We hadden vandaag kids menu, het zat in een leuke doos. Voor mijn zoontje was het een verwachting dat er ook een cadeautje in zat. Tsja misschien een beetje verwend maar ook misleidend. De kagraage kip was niet zo lekker. Beetje taai. De overige gerechten waren wel heerlijk zoals altijd:-)

Eva
8 november 2021
-
7 november 2021

Ik heb shrimp salad besteld, helaas is de avocado niet rijp en de dressing heeft geen smaak. Maar verder is heerlijk bij wokgerecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annette
7 november 2021

Het eten is altijd heerlijk vers en nog goed heet bij bezorging. Twintig minuten eerder bezorgd dan voorspeld, op een zeer vriendelijke manier. Kortom: gezond, heerlijk, niet duur en snel bezorgd! Geen minpunten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R de Leeuw
6 november 2021

Heerlijk gegeten, meer dan 30 min naar huis gereden en bij thuiskomst was het nog super heet. Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Wok Me

πŸ’š

M.H. Zee
6 november 2021

De mie was wederom smaakvol en lekker heet. Jammer dat de bestelde loempia's ontbraken (op de bestelbon stond overigens dat kroepoek besteld was (ook niet geleverd) terwijl ik bij het bestellen had aangegeven dat in loempia's wilde hebben. Een lichte tegenvaller deze keer.

John
5 november 2021

Als vaste klant krijg je na een aantal bestellingen een actiecode die je voor de volgende bestelling kunt gebruiken. Je weet alleen niet van tevoren wat het is. Het stomme is dat als je daar niets van wilt hebben kun je dat niet aangeven. Krijg je een product wat je niet wilt hebben. Ook al geef je het aan dat je het niet wilt hebben, dan krijg je het alsnog. Dit is niet duurzaam.

Annemarie van Griethuijsen
5 november 2021

Helaas heb ik 2x verkeerde groenten en dus ook 2 ontbrekende groenten in mn maaltijd en daarnaast ook de verkeerde saus daarnaast had mijn vriend helaas doorgebakken garnalen die heel taai waren. 1 uur en 15 minuten moeten wachten op deze kwaliteit. Erg jammer zeker gezien de garnalen een meerprijs hebben. Wij horen graag voor een passende oplossing!

Francisca
2 november 2021
Rosa
31 oktober 2021
Kuiper
31 oktober 2021

Was weer lekker

MH Zee
27 oktober 2021

Wederom geweldig. Heerlijk van smaak, lekker pittig en goed heet door vlotte bezorging.

Monique
24 oktober 2021

Wokme is altijd goed, smaakvol , supervers en snel bezorgd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok Me

Bedankt Monique!

Jacob
21 oktober 2021

Heerlijk eten, voldoende inhoud, makkelijk je eigen eten kiezen en samenstellen zoals jij dat wilt, schappelijke prijs en snelle bezorging! Hier ga ik zeker vaker bestellen. Een echte aanrader!

Reactie van Wok Me

Bedankt Jacob! πŸ’š

Jan
21 oktober 2021

Helemaal top

Reactie van Wok Me

πŸ’š

Hans
21 oktober 2021

Heerlijke maaltijd, vers, warm en snel! Dank jullie wel.

Reactie van Wok Me

Bedankt Hans! πŸ’š

Alina
20 oktober 2021

Heerlijk!

Reactie van Wok Me

Dankjewel Alina!

Wietze
19 oktober 2021

Verbeterpunt. Als je onder €12,- besteld dan moet je kunnen bestellen dan wordt het automatisch €12,-. Ik bestelde omdat ik alleen ging eten en moest nu extra saus nemen anders kon ik bestelling niet doorzetten.had persoonlijk liever geen extra saus er door willen hebben.

Mirthe
18 oktober 2021

We zijn altijd heel tevreden met onze bestellingen en de bezorger is altijd erg vriendelijk 😊

Reactie van Wok Me

Dankjewel Mirthe, wij hopen snel weer een bestelling van je te mogen ontvangen.

Iwan
18 oktober 2021

Lekker gegeten. Redelijk snel en vriendelijk bezorgd voor een zondag. Dutch sate is echt Dutch en zou van mij een wat pittigere variant mogen hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok Me

Hey Iwan, bedankt voor je review! Onze Dutch SatΓ© is inderdaad niet heel erg pittig. Iedereen zijn smaak verschilt en wij vinden het daarom belangrijk dat wij aan deze wensen voldoen. Geef de volgende in een reactie aan dat de Dutch SatΓ© pittig moet worden gemaakt, wij zorgen er dan voor dat dit goedkomt. Team, Wok Me πŸ’š

Dennis
17 oktober 2021

Het was lekker, maar was wel even zoeken naar de kip. Beetje karig..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok Me

Bedankt Dennis voor de review. Wij hebben een standaard aantal gram voor de kip en vlees. Wanneer u meer kip/vlees wenst kunt u dit altijd als extra optie aanvinken. Team, Wok Me πŸ’š

Patrick Jansen
16 oktober 2021

Als food recensent moet het echt gezegt worden dat het erg tegenvallend is wat je voor je extra gekozen topings krijgt. Zeer beperkt vlees en groente moet je echt zoeken. Als extra betaald voor vlees en kip, dan vindt ik het echt een lachertje wat je voor je geld krijgt. Deze Wok Me in leeuwarden krijgt van mij een dikke onvoldoende cijfer 3.

Margriet
15 oktober 2021
Reactie van Wok Me

πŸ’š

PCK
12 oktober 2021

Maaltijd erg lekker; bezorging ruim te vroeg. Besteld was tussen 18:15 en 18:30 uur. Feitelijke aflevering om 18:05 uur. Was verrassing. Over de kwaliteit van de maaltijd niets dan goeds.!

Reactie van Wok Me

Bedankt voor de review! Wij hopen snel weer een bestelling van je te mogen ontvangen! πŸ’š

Allard
12 oktober 2021

Heerlijke maaltijd, snelle bezorging.

Reactie van Wok Me

πŸ’š

R. Visser
11 oktober 2021

Weer helemaal okΓ©! Bezorger ook dikke prima. Nadat de bestelling de vorige X niet goed was, de beoordeling ook daarnaar gedaan. Wok Me heeft dat PRIMA opgelost !!

Reactie van Wok Me

Dankjewel voor je review! Tot snel! πŸ’š

Reinder Veenstra
10 oktober 2021

Lekker eten, leuk dat je zelf je gerecht kan samenstellenπŸ‘πŸ»Zeker voor herhaling vatbaar πŸ‘πŸ»

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok Me

Dankjewel Reinder!

n/a
10 oktober 2021

geschatte bezorgtijd 60mins, binnen 20 minuten voor de deur. netjes verpakt, ramvol, bijna gestikt in boba ijsthee maar leuk. heerlijk overheerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok Me

Bedankt! Voorzichtig met de bubble tea πŸ˜‰

Gjalt
9 oktober 2021
Reactie van Wok Me

πŸ’š

Hans
8 oktober 2021
Reactie van Wok Me

πŸ’š

I
7 oktober 2021

Top zoals altijd

Reactie van Wok Me

Dankjewel!

Mvr de Groot
2 oktober 2021
Reactie van Wok Me

πŸ’š

M.H.
30 september 2021

Zoals de laatste tijd steeds: Supergoed! Bij rechtstreekse bestelling ook nog een gratis verrassing. Onze keus viel op loempiaatjes. Die waren ook prima!

Reactie van Wok Me

Bedankt voor de fijne review! πŸ’š

Naomi
29 september 2021

Altijd heel lekker eten! We kijken er altijd naar uit als we bij Wok Me hebben besteld πŸ˜‹

Reactie van Wok Me

πŸ’š

BarendsMa
29 september 2021

De new new new satΓ© besteld , vielen zwaar tegen met het kleine vlees wat er omheen zat , veel te duur !!,

Reactie van Wok Me

Bedankt voor de review. Wij hebben een nieuwe variant satΓ©, deze wordt op een andere manier gemaakt en op de grill bereid. U kunt altijd contact opnemen met ons wanneer de bestelling niet naar wens is, wij lossen het dan graag op! Team, Wok Me

Bea
27 september 2021

Heerlijk eten en op de minuut op tijd bezorgd het was nog lekker warm !

Reactie van Wok Me

Wat fijn dat alles heeft gesmaakt Bea!

Jan
23 september 2021

Lekkerrrrrr

Reactie van Wok Me

πŸ’š

Vy
23 september 2021
Reactie van Wok Me

πŸ’š

Vanity
20 september 2021

Zoals altijd weer heerlijk

Reactie van Wok Me

πŸ’š

Roelof van der Schaaf
18 september 2021

Prima, niet meer helemaal warm maar daar hebben wij een magnetron voor. Dat gratis cake-dingetje was erg geheimzinnig en lekker. Uiteindelijk al een tijd de beste bezorgrestaurantervaring in Leeuwarden, ga zo door.

Reactie van Wok Me

Bedankt Roelof, wat fijn dat alles heeft gesmaakt. U kunt altijd contact met ons opnemen wanneer een bestelling niet helemaal naar wens is, dan lossen wij het graag zsm voor u op. Mvg, team Wok Me

Dijkstra
18 september 2021

Het eten is altijd er goed. Altijd warm en vriendelijke service.

Reactie van Wok Me

Bedankt! πŸ’š

de Vries
16 september 2021
Reactie van Wok Me

πŸ’š

Hans
16 september 2021

Het eten was goed. Het gaf wel een hoop troep toen ik het uitpakte. Kreeg de indruk dat alles eens lekker door elkaar geschud was. Het tasje lekte zelfs door de saus die overal op en aan zat. Véél viezigheid en schoonmaken dus

Reactie van Wok Me

Goedenavond Hans, bedankt voor u review. Wanneer een bestelling niet naar wens is, kunt u het beste gelijk contact met ons opnemen via social media, mail of telefonisch, wij lossen het dan graag gelijk voor u op. Team, Wok Me

Horia
15 september 2021
Reactie van Wok Me

πŸ’š

Simonis
15 september 2021
Reactie van Wok Me

πŸ’š

Boukje
14 september 2021
Reactie van Wok Me

πŸ’š

Ivo de Jong
13 september 2021

Top gegeten!

Reactie van Wok Me

Bedankt Ivo!

Iris
12 september 2021
Reactie van Wok Me

πŸ’š

RoberttreboR
12 september 2021

Was weer erg lekker, hoeveelheid ook ruim voldoende ! Bezorging alweer goed.

Reactie van Wok Me

πŸ’š

Eva De Graaf
5 september 2021
Reactie van Wok Me

πŸ’š

Siep
5 september 2021

Ze hebben een nieuwe kaart, jammer dat alles duurder is geworden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok Me

Onze excuses hiervoor, wij hopen dat de bestelling naar wens was! Team, Wok Me

Fabian de Gardeijn
5 september 2021

Er stond in de bevestigingsmail dat de bestelling rond 18:15 zou komen, maar ze belden al aan de deur aan rond 17:40!! Oftewel het ging véél sneller dan ik dacht, en daar ben ik ze zeer dankbaar voor. Het smaakte weer heerlijk zoals altijd. Alleen had ik deze keer een ander sausje gekozen dan wat ik normaal koos. Deze had 1 pepertje. Hij was toch pittiger dan ik dacht, haha. Maar dat maakte het niet minder lekkerder op. Ik heb weer heerlijk genoten als altijd, en zeker weer voor herhaling vatbaar! Dankjulliewel voor de goede service en heerlijke eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok Me

Fabian, bedankt voor de uitgebreide review. Wat fijn om te horen dat alles zo naar wens was. Wij hopen snel weer een bestelling van je te mogen ontvangen. Team, Wok Me

jannie van der vegt
5 september 2021

Was weer heerlijk

Reactie van Wok Me

Bedankt Jannie

Anoniem
4 september 2021

Was goed verpakt en heerlijk vol! Ook heel erg warm nog. Top!

Reactie van Wok Me

Bedankt voor de fijne woorden! Team, Wok Me

-
3 september 2021

Eten is altijd lekker en goed verpakt! Wel jammer dat de chocolade fudge cake veranderd is, wij vonden de vorige variant lekkerder.

Reactie van Wok Me

Bedankt voor je review. Wat jammer dat de chocolade fugde cake niet helemaal beviel, wij hebben ook versie brownies, misschien een optie voor de volgende keer! Team, Wok Me πŸ’š

Dr.
3 september 2021

Heerlijk, snel en betaalbaar!!

Reactie van Wok Me

πŸ’š

Kees
3 september 2021

Kwaliteit en snel geleverd door vriendelijke bezorger! Soms kom je een restaurant tegen waar je erg blij van wordt. Jullie zijn er zo één!

Reactie van Wok Me

Bedankt Kees, wij hopen snel weer een bestelling klaar te maken! πŸ’š

Ch
2 september 2021

Bestel vaak tot volle tevredenheid. Deze keer kwaliteit minder dan verwacht.

Bouman
1 september 2021
Reactie van Wok Me

πŸ’š

Serdal
29 augustus 2021

Gewoon top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok Me

Bedankt Serdal! πŸ’š

Chauffeur
29 augustus 2021

Snelle bezorging en vriendelijke mensen. Heerlijk gegeten πŸ‘ŒπŸ‘

Reactie van Wok Me

Dankjewel Chauffeur!!

Daniel
26 augustus 2021

Erg goed top

Reactie van Wok Me

Dankjewel! πŸ’š

B
25 augustus 2021
Reactie van Wok Me

πŸ’š

M.H.
22 augustus 2021

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok Me

πŸ’š

S veenstra
21 augustus 2021

Had het iede dat er geen echtra saus op zat dat hebben we wel vaker maar je betaalt daar wel voor voor de rest was het goed

Gwen
21 augustus 2021

Super lekker, lekker veel eten ook, totaal niet duur voor wat je krijgt en de bezorger was zo lief om het bij de prinstentuin te leveren

Reactie van Wok Me

Bedankt Gwen voor je mooie review.

Hans
18 augustus 2021
Reactie van Wok Me

Bedankt Hans! πŸ’š

Kuiper
18 augustus 2021

De smaak was nogal flauw ik kon de knoflook nauwelijks proeven en heb zelf nog wat smaakmakers toegevoegd

Reactie van Wok Me

Bedankt voor je review. U kunt ons altijd bellen wanneer de bestelling is bezorgd, wij zullen dan zorgen voor een gepaste oplossing. Team Wok Me πŸ’š

M.H.
15 augustus 2021

Wederom heerlijk van smaak en lekker heet geleverd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok Me

πŸ’š

Ik
15 augustus 2021
Reactie van Wok Me

πŸ’š

Emiel
12 augustus 2021
Reactie van Wok Me

πŸ’š

Kijlstra
11 augustus 2021

Warm, goedgevuld en overheerlijk

Reactie van Wok Me

Dankjewel!

Marloes
9 augustus 2021

We hebben heerlijk gegeten. Gauw weer bestellen als ik avond dienst heb!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok Me

Wat fijn! We kunnen niet wachten om weer een wokmeal voor u te maken πŸ’š

Robert V.
9 augustus 2021

4 sterren, had extra visfilet besteld en gebakken rijst los in bakje. Niet het idee dat er extra in zat en dat de gebakken rijst, gekookte was. Maar verder echt erg lekker en voldoende !! Bezorging ook prima, vind alleen 2,50€ bezorgkosten wel pittig. Daarom geen fooi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Jong
8 augustus 2021

Heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok Me

πŸ’š

Michel
7 augustus 2021
Chris Buittenhuijs tel. 0611734205
6 augustus 2021

Bij de online bestelling verzocht ik via een aanvullende opmerking nl., "... graag een vorkje erbij te willen, aangezien ik het in de trein zou opeten..." Echter in de trein opende ik de maaltijdzak... helaas ik vond geen bestek :o Wel stond mijn opmerking nog op de afleverbon ...

Daniel
5 augustus 2021

Was perfect deze x

Reactie van Wok Me

πŸ’šπŸ’š

Arno
5 augustus 2021

Top: Levering was sneller dan verwacht. Tip: meer groenten er in. Ik had meer rijst. Met de recente prijsstijging verwacht ik ook meer groente/vlees/kip.

Gjalt W
3 augustus 2021
Lafamilia
3 augustus 2021

Zou 60min komen 20min was het er super snel

Terrance Garcia
2 augustus 2021
Meindert
31 juli 2021

Prima gegeten. Smaakvol, lekker pittig en goed warm.

Miedema
29 juli 2021

Lekker eten ,royale portie en snelle bezorging

Jilco Tigchelaar
29 juli 2021

Altijd lekker en op tijd bezorgd

kevin
28 juli 2021
Thera
28 juli 2021

Mijn favoriete restaurant om te bestellen. Ik bestel hier al een paar jaar en het is altijd lekker (de red hot chili-saus is echt een aanrader als je van pittig houdt!) en er gaat vrijwel nooit iets mis. Een van de laatste keren was mijn jus d'orange vergeten, en nadat ik dat gemeld had werd ik hierover gebeld en kreeg ik een nieuw drankje. De bezorging is meestal snel en altijd vriendelijk. Ik heb niets negatiefs te melden!

Reactie van Wok Me

Dankjewel voor het compliment, we hopen u snel weer te zien bij ons πŸ’š

Marjolein
27 juli 2021

Voorheen waren de chinese noodles veel dunner. Jammer, want dat vond ik lekkerder.

Robin
10 juli 2021
Patrick
10 juli 2021

Wij zijn altijd erg tevreden, lekker vers en het vlees lekker mals. Ook de oreo brownies zijn super lekker en echt een aanrader!

Uçar
9 juli 2021

Snelle bezorging 30 min ipv 65 min

Anoniem
8 juli 2021

Het eten is hier altijd heerlijk! Ookal stond er een bezorgtijd van een uur, kregen we het na een half uur al binnen. Goede service en kwaliteit valt niet over te twijfelen.

Evelien
7 juli 2021

Veel eerder dan werd gezegd geleverd en super lekker en warm eten!

Wendy
6 juli 2021

Heerlijk gegeten! Bezorgtijd was wel vrij lang, maar het was het wachten zeker waard!

Ik
5 juli 2021

Prima in orde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

HjDeV
5 juli 2021

Was weer heerlijk!

Birgit Janssen
5 juli 2021

Het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia
5 juli 2021

Prima maar ik proefde de saus helemaal niet, zat onderin maar ondanks roeren niet geproefd. Jullie gebruiken toch géén Ve Tsin (smaakversterker) in het eten hoop ik?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
2 juli 2021
Fam F
30 juni 2021

Heerlijk gegeten. Vrolijke bezorgservice. Er zat saus bij de loempiaatjes. Heerlijk

Wei
30 juni 2021

Heerlijk gegeten. Goed gevulde porties en niet duur. Snelle bezorging.

Marijke
28 juni 2021

Heerlijk gegeten! Zit echt genoeg in de bakjes en de kip loempia's zijn echt een aanrader!

Marten
27 juni 2021

Prima eten en snel bezorgd zoals gewoonlijk.

R. Visser
27 juni 2021

Heerlijk weer, en voldoende

Raoul
27 juni 2021
Autoservice Horia
26 juni 2021
HN
24 juni 2021

Good shizzle

A. de Vries
20 juni 2021

Het eten is van goede kwaliteit en ook ruim genoeg. Bezorging op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam
17 juni 2021

Keurig optijd. Eten was heerlijk

Hilda de Ruiter
16 juni 2021

Ik had een Royal Dutch Meal besteld. Was erg flauw, weinig smaak en kleffe hap. Had van gebakken rijst iets anders verwacht. De niet zichtbare satΓ©saus bleek bij navraag toch aanwezig te zijn. Helaas niet zichtbaar en nogmaals, zonder smaak. Jammer dat de klacht naar mijn mening niet klantvriendelijk werd afgehandeld.

Reactie van Wok Me

Hi Hilda, wat vervelend om te horen dat het niet naar wens was. Zou u een mail willen sturen naar info@wokme.nl. Mvg Jildou

jan suierveld
13 juni 2021

Lekker. Een goede prijs en zeer snelle levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok Me

Fijn om te horen Jan! Hopen snel weer een maaltijd voor u te kunnen bereiden πŸ’š

Wei
13 juni 2021

Heerlijke goed gevulde porties. Bezorging optijd. Erg vriendelijke vrolijke bezorger. Al met al geweldig.

Reactie van Wok Me

πŸ’šπŸ’šπŸ’š

Marrit
12 juni 2021

Voor de eerste keer besteld vandaag. Was erg lekker en snel bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

Reactie van Wok Me

Hi Marrit, wat fijn om te horen, we hopen u snel weer te zien bij Wok me Mvg jildou πŸ’š

Jan Willem Kijlstra
11 juni 2021

Heerlijk gegeten, keurig op tijd bezorgd

Daniel
10 juni 2021

Luste het niet wou even iets anders dan normale wok me die ik normaal doe . Maar de kwaliteit van wok me is altijd hoog zelf als je het niet lust is het nog steeds een top product

Arno Gaarthuis
10 juni 2021

Punctueel, eten smaakte prima, was op prima temperatuur! De mix groente v vlees v rijst mag wat mij betreft iets minder rijst en wat meer groentes. Maw bij een XL wat meer veggies zou top wezen!

Fam.
9 juni 2021

Heerlijke goed gevulde porties. Bezorging optijd.

Ylse
7 juni 2021

Geachte heer/ mevrouw, Vanavond heb ik een bestelling bij u gedaan. Een grote portie gestoomde rijst met groenten en ducht sate. Toen ik thuis kwam was het helaas niet naar wens. Het enige wat het verschil was aan de grote portie was dat er een grote klont witte rijst zonder saus onder in mijn bakje lag. Graag had ik gezien dat de rijst ook sate saus bevatte. Er was een mogelijkheid extra saus te selecteren. Dit had ik dan ook graag gedaan als ik dit zo kreeg. Graag op de site duidelijk vermelden dat als je een grote portie meent zonder extra saus het niet naar sate smaakt maar naar rijst met groenten. Ik hoop dat u iets zal doen met het recept na mijn klacht. Met vriendelijke groet, Ylse

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rikus
5 juni 2021

Heerlijk eten. Vlotte bezorging

anoniem
5 juni 2021
Marian
5 juni 2021

Heerlijke verse maaltijd!

Ankie hofman
3 juni 2021

Zeer tevreden

Patrick
31 mei 2021

Was weer heerlijk, ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans van der Laan
30 mei 2021

geen vriendelijke afgifte/ ongeΓ―nteresseerd/ heb menu met vis beteld en geen garnalen was 50/50

Margriet
29 mei 2021

Heerlijk

Overbosch
28 mei 2021

Altijd lekker, altijd op tijd, altijd goed!

Reactie van Wok Me

πŸ’šπŸ’šπŸ’š

Clara velema
27 mei 2021

Eten was goed.... ging mis met de saus. Was geruild... jammer. Zelf wat pit toevoegd. Partner was minder blij met pit in haar saus. Bezorging mooi vlot... tasje blijft gevoelig bij vocht... hoge kans op scheuren.

Reactie van Wok Me

Beste Clara, wat vervelend om te horen dat de maaltijden omgewisseld zijn. Zou u een mail willen sturen naar info@wokme.nl. Fijne dag πŸ’š

Van Riel
26 mei 2021

Het smaakte prima en zag er fris uit!

Menno
24 mei 2021

helaas was het deze keer niet okΓ©. Wij kregen niet wat we besteld hadden.

Reactie van Wok Me

Beste Menno, wat vervelend om te horen dat de bestelling niet juist is bezorgd. Zou u een mail willen sturen naar info@wokme.nl Mvg, Jildou

Bruinsma
24 mei 2021

Er was betaald voor cashewnoten, maar die waren er niet bij geleverd. Verder was het wel lekker.

Reactie van Wok Me

Beste Bruinsma, fijn om te horen dat eten heeft gesmaakt. Vervelend dat de cashewnoten niet geleverd zijn. Zou u een mail willen sturen naar info@wokme.nl. Mvg Jildou

Ronald
24 mei 2021

Zoals altijd. Super vers en erg smaakvol en op tijd bezorgd.

Pam
24 mei 2021

Was wel lekker, alleen helaas weer met erg weinig saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Horia
22 mei 2021
Wouter
22 mei 2021

Smakelijk eten, prima verzorgd en voor een goede prijs

Jorritsma
21 mei 2021

Exact op tijd geleverd. En eten was weer fantastisch

Reactie van Wok Me

πŸ’šπŸ’šπŸ’š

Jos vd Wijk
21 mei 2021

De gerechten waar niet uitgevoerd zoals besteld is over gebeld en ik zou een korting via de app ontvangen,nog niets ontvangen?

Reactie van Wok Me

Beste Jos, zou u een mail willen sturen naar info@wokme.nl Met vriendelijke groet Jildou πŸ’š

Anna
19 mei 2021

Heerlijk gebakken rijst met dutchsatΓ©saus en veel groente, ook de loempiaatjes zijn warm aangekomen

Reactie van Wok Me

πŸ’šπŸ’šπŸ’š

Lies
18 mei 2021
Burmania
16 mei 2021

Het was voor ons de eerste keer dat we hier gegeten hebben. Heerlijk was het! Fijn dat we zelf ons menu konden samenstellen, en alle groenten waren heerlijk vers. De cashewnoten los verpakt, waardoor ze thuis nog lekker knapperig waren. Veel gevuld met vlees. Zelfs na twintig minuten rijden was de maaltijd nog goed warm! Kortom, top! Het enige verbeterpuntje zou een iets steviger doosje zijn. Onze verpakkingen waren helemaal vies en nat aan de onderkant, waardoor opeten onderweg geen optie was. Thuis hebben we het in een bord gedaan en héérlijk gegeten! Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Ate
14 mei 2021

Bij 1 portie was broccoli vergeten.

MSP
14 mei 2021

Heerlijk eten en de bakjes zijn goed gevuld.

anoniem
13 mei 2021
Sinnie
13 mei 2021

Bestelling iets na 19u opgehaald, door onverwachte omstandigheden pas om 20u kunnen beginnen aan de maaltijd. Het was gewoon nog goed warm! Erg fijn!

Robert V.
12 mei 2021

Helaas minpunt !!!, had grote portie besteld, maar kreeg normale. Jammer.

Mees
11 mei 2021
Tineke
9 mei 2021

Snelle bezorging! Altijd heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok Me

πŸ’š

sybrechta broers
8 mei 2021

Mijn man en dochter vonden de door hun gekozen maaltijden erg lekker. Daarvoor zeker complimenten! Ik had dit keer Royal Dutch Meal. Groente was vers en knapperig verder was het erg teleurstellend. De paar stukjes kip waren smakeloos en de Dutch satΓ©saus was in de maaltijd niet terug te vinden. De afbeelding ziet er aantrekkelijk uit vandaar mijn keuze maar deze maaltijd is toch echt een misser op de menukaart. De 1e keer waren de maaltijd warmer.

Reactie van Wok Me

Goedemiddag Sybrechta, bedank voor u uitgebreide recensie. Wij vinden het fijn om te horen dat de gekozen maaltijd van man lief en dochter heeft gesmaakt. Wat jammer dat de royal dutch meal niet bevallen is. Graag verzoeken wij om het bovenstaande bericht via de mail te sturen ( Charlotte@wokme.nl) dan lost mijn college het graag met u op. Een zonnige dag toegewenst groet Jildou

B Zuidema
5 mei 2021
Bruinsma
3 mei 2021

Was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok Me

πŸ’šπŸ₯‘πŸ’š

A.H. van Stralen
3 mei 2021

Helaas zat het drinken er niet bij en is de bezorger nog apart teruggefietst om het op te halen. Top service !

Anita
29 april 2021
Jittie Langhout
27 april 2021

Heerlijk gegeten en mooie grote porties

Reactie van Wok Me

πŸ₯’πŸ₯‘πŸ’šπŸ’š

sybrechta hammelburg-broers
27 april 2021

Complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok Me

πŸ’šπŸ’šπŸ’š

Douna
27 april 2021
Robert
26 april 2021

Erg lang onderweg, bijna 1.5 uur. Maar wel erg lekker, satΓ© kwam daarentegen wat opgewarmd over.

Mees
26 april 2021

Geweldige service, zeer vriendelijk personeel en het eten smaakt heerlijk!

Reactie van Wok Me

Dankjewel, er fijn om te horen πŸ’šπŸ’šπŸ’š

Sonja
19 april 2021

Voor deze prijs verwacht ik meer, Ook door extra groenten te bestellen viel het tegen. De smaak was prima. Bestelling was wel lang onderweg en dat verwacht ik niet bij noedels.

H Elzinga
19 april 2021

Het was weer heerlijk!

Robin
16 april 2021
Brouwer
16 april 2021

We hadden gekozen voor afhalen omdat dat vaak sneller gaat. Eerstmogelijke afhaaltijd die online werd aangegeven was 18:00. Even gebeld om te vragen of dat inderdaad de eerstmogelijke tijd was. Medewerker gaf aan dat het ook wel sneller kon. We waren onderweg en wilden het graag ophalen op weg naar huis. 10 minuten na bestelling was ons eten klaar. Super service! Heel klantgericht.

Michel
16 april 2021

Het lijkt wel of het steeds meer rijst als groente wordt, ik had eergister een bult rijst net in verhouding te weinig groente en dat met een normale( medium) portie. Als ik large zou bestellen moet je de groente echt zoeken. Ja ik weet dat ik er extra groenten bij kan bestellen. Voor de rest is de smaak heerlijk en goed bereid en daarom blijf ik terugkomen....tenzij de groente nog minder word en de rijst meer. Vrolijke gezonde groet, Michel

Linda
14 april 2021

Ik zie jullie vaak door de straat rijden en dacht... Dat moet ik ook eens proberen. Laat ik zeggen, ik snap dat ik jullie vaak zie, want het eten is echt heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Wok Me

Hi Linda, wat leuk om te horen dat u ons vaak ziet rijden. Fijn dat het goed bevallen is. We zien u graag terug en zullen dan weer een heerlijk wokmeal voor u maken. Groet Jildou

Willy van Asperen
13 april 2021

Altijd heerlijk en op tijd bezorgd!

Reactie van Wok Me

πŸ™πŸ»πŸ’šπŸ’š

Wendy
12 april 2021

We hadden kwart over 5 besteld en hij kwam al om 5 over 5

Ali N
8 april 2021

Er zat geen cashew en geen extra biefstuk bij terwijl deze wel besteld zijn. Hier over gebeld zou terug gebeld worden, helaas nog niks gehoord

Reactie van Wok Me

Beste Ali, wij hebben jou een bericht gestuurd met een kortingscode zoals beloofd. Mocht je het niet hebben gekregen dan hoor ik dit graag. Zou je ons dan een mail willen sturen naar info@wokme.nl? Groet, Lisa

Ilse
6 april 2021

Weer prima zoals altijd, alleen hadden we een portie gebakken uitjes te weinig dit keer

Reactie van Wok Me

Hallo Ilse, wat fijn dat het u lekker gegeten heeft. Mijn/onze excuses dat wij de gebakken ui zijn vergeten! Zou u een mail willen sturen naar info@wokme.nl . groet, Jildou

Kuiper
6 april 2021
anoniem
3 april 2021
Marjan
2 april 2021
FU
31 maart 2021
Froukje
31 maart 2021

Online eigen samengesteld menu besteld. Werd rap bezorgd. Prima! Ziet er lekker uit, goed klaargemaakt, gezonde maaltijd. Aandachtspuntjes: Mag wel schepje meer satΓ©saus over de satΓ©. En het was niet heet meer (ondanks de snelle bezorging) dus nog even in magnetron gedaan.

Reinder
29 maart 2021

De bestelling was prima in orde en het eten smaakte heerlijk en overtrof de verwachtingen ruimschoots. Ik ga zeker vaker bij Wok Me eten bestellen, want de porties zijn groot en de kwaliteit is erg goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok Me

Hi Reinder, wat fijn om te horen dat u lekker heeft gegeten! We kunnen niet wachten om nog een wok maaltijd voor u te maken. groet, Jildou

Wilma
28 maart 2021
Tineke
27 maart 2021

Snelle bezorging! Goed eten:)

A.V.
26 maart 2021
Dewi
26 maart 2021

Het was wederom weer fantastisch! Wokme stelt mij nooit teleur! Echt een aanwinst voor Leeuwarden!

Reactie van Wok Me

Dankjewel voor het compliment Dewi!

corine
25 maart 2021

Snelle bezorging, lekker warm en altijd smakelijk en de portie is voldoende.

Ikke
24 maart 2021

Lekker eten met veel groente als je de large portie bestelt. Bezorging duurt standaard minimaal 45 min tot een uur. Als je dat weet, kun je op tijd bestellen.

revazeee
24 maart 2021

Heerlijk eten, in een leuk jasje. Beide een eigen bestelling Wok me, was meer als genoeg, en goed heet bezorgd. Bezorging precies op de tijd.

Marianne
22 maart 2021

De eerste keer besteld bij Wok Me. Het was prima eten en ruim voldoende voor 2 personen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok Me

Hi Marianne, wat fijn om te horen! We hopen snel weer een wok maaltijd voor u klaar te maken. Groetjes, Jildou

anoniem
21 maart 2021
Priscila Soares
20 maart 2021

Snel bezorgd! Alleen vond ik de smaak deze keer tegen vallen. Bestel altijd hetzelfde en vond het tegen gevallen dat de saus niet sate smaakte plus ik had extra saus gevraagd en kipstukjes.. dat was niet het geval! Beetje jammer.

Reactie van Wok Me

Beste Priscilla, wat vervelend om te horen. Wanneer de maaltijd niet juist is. Zou u het beste gelijk kunnen bellen, wij proberen de klacht altijd meteen op te lossen. Zou u een mail willen sturen naar info@wokme.nl . Vriendelijke groet, Jildou

Chrissy
20 maart 2021

Heerlijke sate en het menu was ook heerlijk.

Raynaud
18 maart 2021

Ik woon niet in Leeuwarden, maar voor Wok Me zou ik bijna willen verhuizen. Super vers en niet vet. Top kok!

Baten
18 maart 2021

Helaas... (Eigensamensgesteld) Large wok besteld en een kleine gekregen. De kip loempia's koud. Aan de loempia's kon ze niks doen, wel nieuwe large wok gekregen gekregen maar aan de loempia's niks kunnen doen terwijl die niet koud horen te zijn. Helaas niet weer.

Reactie van Wok Me

Beste Baten, wat vervelend om te horen! We zouden het graag met u willen oplossen. Zou u een mail willen sturen naar info@wokme.nl . Vriendelijke groet, Jildou

Joan Makken
16 maart 2021

Wij bestellen vaker het combi menu met Dutch satΓ© en rijst en de terryaki noodles met satΓ© en kroepoek. Nu is de satΓ© echt zalig maar vaak al bijna koud bij aankomst. Waarschijnlijk door het blikje fris wat er bij in zit, jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H.W.
13 maart 2021

Zoals altijd binnen een half uur klaar en ook nog lekker!

Anette
13 maart 2021

Weer heerlijk gegeten. Enige wat al 2x is voortgekomen is dat we een grote portie erbij hadden besteld en die is dan niet groot. We betalen er wel voor daarvoor graag wat meer aandacht in de voorbereiding. Maar verder dus weer heerlijk gegeten en bezorging was ook super op tijd!

Reactie van Wok Me

Reactie: Goedemiddag. Wat fijn dat het eten naar wens was! vervelend om te horen dat u geen large heeft gekregen. Zou u een mail willen sturen naar info@wokme.nl . Vriendelijke groet, Jildou

Danny
12 maart 2021

Heerlijk! Maaltijd goed warm!

Reactie van Wok Me

Bedankt voor de complimenten Danny!

Esec
12 maart 2021

Nu de derde keer dat ik dubbel portie champignons bestel maar drie plakjes in zitten. Heel vervelend

Tamara
12 maart 2021

Net als altijd super. De Dutch sate met garnalen en tofu is zo lekker

Reactie van Wok Me

He Tamara, wat fijn om te horen! Ik hoop dat ik snel weer een bestelling van je mag ontvangen. Ik wens je een fijne dag! Groetjes, Charlotte

Robin van Riet
11 maart 2021

Ik vond de service zeer goed en de medewerker was zeer vriendelijk. Het eten was super lekker

Reactie van Wok Me

Goedemiddag Robin, wat fijn om te horen! Mooie complimenten, ik geef ze door aan het team! Groetjes, Charlotte

Joke
6 maart 2021

Heerlijke noodles, vers, warm en snel bezorgd. Dank!

Reactie van Wok Me

Bedankt voor de complimenten Joke! Groetjes, Charlotte

Willy van Asperen
5 maart 2021

Hey is gewoon altijd gΓ³ed!

Reactie van Wok Me

Bedankt Willy, wij waarderen dit bericht! Groetjes, Charlotte

Minke de Jong
5 maart 2021

Heerlijk

Jeroen Koorn
2 maart 2021

Helaas kwam het eten niet echt heet aan, De Sate was zelfs koud en moest ik nog in de magnetron opwarmen. ook de Wok bakjes waren warm niet meer heet. mogelijk de laatste geweest met de levering. wellicht beter inpakken. Heb zelf ooit wok-to-walk meegenomen vanuit Amsterdam (Rembrandplein) naar Harlingen (+/-100km) en toen kwam het eten zelfs nog heet aan. wellicht verdere bezorgingen in een schuimen box bewaren voor bezorging.

Reactie van Wok Me

Goedemiddag Jeroen, excuses voor onze late reactie. Wat vervelend dat je ervaring bij ons niet geheel naar wens was. Zou je mij een mail willen sturen? Charlotte@wokme.nl, ik los het graag met je op! Groetjes, Charlotte

Goutum
1 maart 2021

Prima

Annelies
1 maart 2021

Bezorging precies op de aangegeven tijd en het was heerlijk. Het is jammer dat via de β€˜Wokme app’ niet aangeven kan worden de saus er apart bij te leveren.

Bruinsma
1 maart 2021

De wokmaaltijd lekte bij aankomst maar het smaakte erg goed

Reactie van Wok Me

Goedemiddag. Wat fijn dat het eten naar wens was! Wanneer de levering niet helemaal naar wens is, kun je ons altijd bellen. Wij zorgen er dan voor dat (binnenstad 15 minuten) de bestelling z.s.m. juist wordt geleverd! Groetjes, Charlotte

Bianca
28 februari 2021

Super lekker gegeten! Ondanks topdrukte op de zaterdagavond nog snel kunnen afhalen, helemaal prima!

Reactie van Wok Me

Bedankt voor de complimenten Bianca!

Jennie
27 februari 2021

Super! Heerlijk van smaak, netjes op afgesproken tijd geleverd!

Reactie van Wok Me

Wat fijn om te horen dat alles naar wens was Jennie. Tot snel!

Ilse
26 februari 2021
Anja
25 februari 2021

Heerlijk gegeten. Mooi op tijd. Vriendelijk personeel!

Wendy
22 februari 2021

Godelijk eten en precies op tijd

src
22 februari 2021

was prima, tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maik
21 februari 2021

Zoals altijd weer top

Rekker
20 februari 2021

Ik was nog niet bekend met de specials van Wokme, maar deze zijn overheerlijk. Bedankt voor deze fijne smaaksensatie, inclusief gratis blikje cola.

Andre
17 februari 2021

Heerlijk van smaak, volle bak.

Vanity
15 februari 2021

Ik heb al jaren hetzelfde recept en vandaag was ie weer even goed zoals altijd. Zeer tevreden

Judith
14 februari 2021

Speciaal van Julianadorp naar Leeuwarden gereden voor de lekkerste wok! Super lekker gegeten 🀀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok Me

Goedemorgen Judith, wat ontzettend leuk om te lezen! Wij hopen snel weer een bestelling voor je klaar te maken. Groetjes, Charlotte

Klaas
14 februari 2021

Alles was prima en erg lekker

Dennis
13 februari 2021

Heerlijk gegeten, keurig on time delivery

Piet Commandeur
11 februari 2021
M Aper
9 februari 2021

Wederop lekker!!

Omelet
8 februari 2021

Was weer lekkerrrrrrr

Alfons
6 februari 2021

Heerlijke zoals altijd! Goeie portie en snel bezorgd πŸ‘

Tj
5 februari 2021
Geert Nely en Rianne
5 februari 2021

Net als altijd weer heerlijk gegeten

Timothy
5 februari 2021
Luck
3 februari 2021

Goeie goeie

Annalies
1 februari 2021

Heerlijke maaltijden en stipt op tijd bezorgd 😊

Nadine
31 januari 2021

Altijd super lekker. Vind het wel jammer dat de hoeveelheid saus altijd zo verschild.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

rieneke kooistra
31 januari 2021

Prima en super lekker mooi op tijdπŸ‘

Patrice Diederiks
29 januari 2021

Van de 3 maaltijden waren er 2 perfect en 1 was niet de Dutch satΓ© zoals de andere ook waren, das was een tegenvaller...

Dhafar Al Fartousi
29 januari 2021

Eten is heerlijk en we kregen ook nog gratis Cola. Snel thuisbezorgd.

MVJvD
25 januari 2021

Echt heerlijk! Eerste keer besteld, maar zeker niet de laatste keer! Vers, goede smaak, en ruime porties. Netjes op tijd bezorgd en bij aankomst (buiten de stad) nog steeds erg goed op temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Horia Savu
25 januari 2021
Timothy
24 januari 2021
Angela
24 januari 2021

Prima en op tijd, alleen was het niet erg warm meer.

Li
24 januari 2021

Eten was lekker, jammer dat er weinig groente in zat. Vooral de paksoi zat er gewoon niet in. Loempia smaakt naar de Aldi loempia’s, was echt geen 3,50 waard. Bezorging was wel snel!

Sanne
23 januari 2021

Iedereen was tevreden over het eten. Goed van smaak, snel en warm geleverd. Top

J. Tijssen
20 januari 2021

Zat veel te veel saus in het bakje waardoor deze was begonnen te lekken en het meer soep leek. Ook zat er ongewenst ei in de maaltijd waar dat niet was besteld.

Kuiper
18 januari 2021
Sjoerdtje
17 januari 2021
Hofstra
17 januari 2021

Keurig op tijd bezorgd. Maaltijden waren lekker! Alleen jammer dat de kip ontbrak in de Japanse Smelly Ramen. Daarom geen vijf sterren.. :-)

Anne Jan
16 januari 2021

Eten was op zich prima, alleen de oestersaus maakte het gerecht te zout, en cashewnoten als topping besteld en een bakje pinda's gekregen. Smaak van de zoetzure saus was goed, en de biefstuk en kip waren ook prima (goede structuur, niet taai).

Inge
13 januari 2021

Prima gegeten weer. Smakelijk en leuk verpakt. Website in sommige opzichten niet zo makkelijk om te bestellen. in elk geval niet op een smartphone. Toetje lekker maar voor de prijs wel wat klein. Maar omdat het allemaal smakelijk is, toch vier sterren! Β§

Piet Commandeur
12 januari 2021

Vlot bezorgd. Eerste indruk was, dat het kleine porties leken. Dat viel alleszins mee! Bakjes gevuld tot het deksel, en uitstekend van temperatuur, samenstelling en smaak. Doen we vast nog eens.

Corine Visser
10 januari 2021

Het is altijd warm, op tijd en lekker. O ja het is ook een goede hoeveelheid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.A.M.
10 januari 2021

Niet zoals verwacht, verkeerde groenten, groente mist, tofu mist, garnalen in verkeerde portie, mogelijk bestellingen door elkaar gehaald?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
10 januari 2021

Juiste tijdstip bezorgd, heerlijk gegeten met zn alle!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn d