Beoordelingen van Wok Me Leeuwarden

Recente recensies

4.0
Eva
24 november 2022

Het eten was niet heel warm meer en aan de late kant bezorgd. De smaak was wel goed.

Harry
24 november 2022

Zoals bijna altijd was het weer prima!

E de Jong
23 november 2022

Lekker en goede temperatuur

Lea
21 november 2022

Was sneller bezorgd dan verwacht alleen alle groente was nog rouw zoals uit en broccoli

Remco
21 november 2022

Eten was prima. Echter, bij de bestelling kun je een opmerking plaatsen maar daar wordt na de zoveelste keer niet naar geluisterd... Erg jammer, want daardoor hadden wij een huilende baby tot laat in de avond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laurens
18 november 2022

Milan is top, eten altijd goed

Ina Veenstra
18 november 2022

Het eten smaakte verrukkelijk, met verse ingedriënten, goed van smaak, lekker warm en mooi op tijd aangeleverd. We komen zeker bij jullie terug!

Miranda
15 november 2022

Top! Lekker vers en het was ook nog prima op temperatuur toen het gebracht werd, heet dus! Echt heerlijk eten!

Lo
13 november 2022

Pepsi Max was niet bijgeleverd. Smaakvol eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tineke Reitsma
8 november 2022

Dikke prima allemaal!

Bouma
8 november 2022

Ik werd netjes op de hoogte gebracht dat de initiële bezorgtijd door drukte niet haalbaar was en dat het 10 minuten later bezorgd zou worden hetgeen klopte. Eten was goed op temperatuur en smaakte prima. Elk pakje was netjes voorzien van ee lijstje met ingrediënten om ze te kunnen onderscheiden. Prijs kwaliteit is prima.

SL
8 november 2022

Zou bezorgd worden om 19.50 maar werd geleverd om 19.10.

Reactie van Wok Me

Beste Stacey, Ik zag dat je ontevreden was over de snelle bezorging. Wij geven standaard altijd aan dat het maximaal één uur duurt. Maar streven ernaar als u aangeef zo snel mogelijk om het sneller dan een uur te leveren. In dit geval heeft u aangegeven om het zo snel mogelijk geleverd te krijgen. Als u in vervolg het op een bepaald tijdstip geleverd wilt hebben dan adviseer ik u om een tijdsbestelling te plaatsen. Dan zullen wij nooit een half uur te vroeg leveren. Erg vervelend dat het zo is gelopen. Mvg, Lisa

H. de Bruin
7 november 2022

Heerlijk, op tijd en goedkoop gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

freerk mud
7 november 2022

het was weer geweldig,zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
6 november 2022

Weer erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben westerhof
4 november 2022

Ik had al gebeld maar eten was koud. Dat ben ik niet gewend

Reactie van Wok Me

Beste Ben, Wat vervelend dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van ons product. Wij streven ernaar om elke bestelling naar tevredenheid te leveren. Zou u ons kunnen mailen dan kunnen wij vast samen tot een goede oplossing komen. Mvg, Lisa

David
4 november 2022

Weer heerlijk gegeten! Dank jullie wel

Van Dijk
2 november 2022

Geen goede wok. Niet knapperig en de saus niet bijzonder. Jammer. Voor deze prijs hadden we wel wat beters verwacht.

Ron Groenhof
2 november 2022

Helaas geen kroepoek terwijl er op de bon handgeschreven stond " + kroepoek" en de producten gewoon in de doos gegooid met een bodemlaagje kool, zag er niet netjes uit, mooie producten maar alles slof, sauzen waren wat dat betreft super lekker.

Eva
1 november 2022
Rudolf
31 oktober 2022
Anoniemer
31 oktober 2022

Heerlijk gegeten, tot wederziens!

Hans van der Toorn
31 oktober 2022

Heerlijke gerechten. Altijd heet bij levering. Dikke 10 verdiend!

Youri Bouman
29 oktober 2022

Eten was super warm en superlekker, zelfs de mini loempia's waren nog warm en knapperig heb vaak gehad bij andere restaurants dat ze helemaal slof waren

Anoniem
27 oktober 2022
Dirk Waal
27 oktober 2022

Gewoon heerlijk. 10/10

Olga
27 oktober 2022
Anita
24 oktober 2022

Ik bestelde kwart voor 7 en de bezorgtijd was 20 uur wat erg lang is. En daar boven op was de bezorger 10 minuten te laat!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Serdal
24 oktober 2022

Mijn complimenten, goede service en de bestelling was op tijd bezorgd. Bedankt WOK ME

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

sjoerd giesing
24 oktober 2022

Top eten het was weer heerlijk

Reactie van Wok Me

💚

ashley
23 oktober 2022

de saus was waterig en het vlees was slap en doorgekookt, en ondaks dat ik gebakken rijst had besteld kreeg ik witte rijst bezorgd

Henny Boelhouwer-Veenstra
19 oktober 2022

Zoals gewoonlijk was het wokmenu heerlijk en een zeer vriendelijke jongeman bezorgde het op een correcte wijze.

Reactie van Wok Me

💚

M
18 oktober 2022

De bezorging was vrij snel, plusminus 40 minuten terwijl er een dik uur was aangeven. Echter zat er erg weinig saus over de noodles, was de tofu smakeloos en mocht ik bijna zoeken naar de groente. De mini loempia's waren daarentegen wel heel lekker.

J de Jong
17 oktober 2022

Prima eten en levering!

Anja de Beer
16 oktober 2022

Heerlijk gegeten. Enig minpuntje: de visboer wel besteld had, zat er niet in.

Eva
16 oktober 2022

De garnalen ontbraken. Beetje jammer want die kosten 2 euro extra. Verder was het eten goed.

...
16 oktober 2022
Vy
14 oktober 2022
Emmy
13 oktober 2022
de Vries
11 oktober 2022

Was er sneller dan de voorspelde tijd! Pluspuntje! Wel een vervelend ding... het rietje voor de bubble thee zat er niet bij. verder prima

Binnenstad
11 oktober 2022

Het was weer echt heerlijk! Dankjewel! (Alleen het extraatje boven de €15,- miste :-)

F.A. Jurjens
10 oktober 2022

Check de bestelling. Tis niet de eerste keer dat er een ingredient ontbreekt. Nu weer. Shitake extra besteld (betaal je supplement voor) maar zat er niet in.

Piet Commandeur
9 oktober 2022

Elke gast op mijn verjaardag bestelde naar eigen voorkeur. Altijd goed dus! Het smaakte uitstekend en de bezorging was goed op tijd.

Reactie van Wok Me

💚

Frank
6 oktober 2022

Snel en lekker.

Jeffrey Snel
3 oktober 2022

Bestelling klopte niet. Had op 1 portie garnalen besteld. Zat ook in andere portie. En andere portie heel veel waterige saus. Niet goed.

M
2 oktober 2022
Naomi
27 september 2022
Felicia
26 september 2022
Marjan
26 september 2022

De bakjes waren omgevallen en de saus was uitgelopen in de bezorgzak. Extra betalen voor saus en dan vervolgens amper saus hebben

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zwerver
24 september 2022
Jan
22 september 2022

Heerlijk en snel bezorgd

Con
18 september 2022
Vd Weg
18 september 2022

Heerlijk en zelfs iets eerder dan aangegeven.

Christa
17 september 2022
p
17 september 2022

Eten is zoals altijd heerlijk. Voor de verandering een grote portie genomen van Grandpa's sweet & sour. Naar mijn mening nogal teleurgesteld dat je 5eu extra heb moeten betalen voor een iets grotere bakje maar dat je bijna het verschil niet ziet tussen de normale portie en de kleine.

Linda
16 september 2022

Helaas zaten er 3 garnalen ipv 5 garnalen in, wel extra voor betaald. Dat was jammer maar verder was het erg lekker! Bezorgingstijd was goed.

Marwa
15 september 2022
Masud
14 september 2022
Marijke Paassen
13 september 2022

De rijst was deze heel plakkerig en de groente hard . De bestelling werd 20 minuten te vroeg bezorgd. Dat vonden wij niet prettig omdat we het in de pauze eten op ons werk en bewust een bepaald tijdstip hadden gekozen. De vorige keren waren onze ervaring top maar deze keer iets minder .

Wesley
12 september 2022

Als ik bestel, dan is het altijd biefstuk. Express doe ik dan ook dubbele portie, omdat het al karig is, maar nu, zelfs met een dubbele portie was het nog minder. Doe dan minder rijst en meer vlees. Want de rijst is altijd absurd veel.

Veenstra
11 september 2022

Altijd super op tijd, word super warm bezorgd en vriendelijke bezorgers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirja
11 september 2022

Heerlijk eten, super veel groente. Snelle en goede bezorging. Wij zijn erg blij met WokMe

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
11 september 2022

Heerlijk gegeten. Ook ruim voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mustafa
11 september 2022

Het eten was lekker, maar de bezorgtijd was te lang ik heb om 20.00 besteld kreeg ik m’n bestellen om 21.15, wel jammer

J
11 september 2022
A.H. van Stralen
10 september 2022

Het smaakte weer voortreffelijk.

F. HO A HING
9 september 2022

Minder saus dan normaal, rundvlees en garnalen waren niet goed doorbakken.

Henk Kuijs
5 september 2022
Nynke
4 september 2022

Veel en lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dusty
3 september 2022

Eens ter variatie de "Dutch Saté"-saus geprobeerd, mijn beoordeling: Het was waterig. Een echte Nederlandse Saté saus heeft een dikkere aanleg qua structuur met meer smaak. Een aanrader ter gebalanceerde verbetering? (Ps: In de toekomst; Een pittige variant van de Dutch Saté-saus)

A C.L Hospes-Kromopawiro
3 september 2022
Josephine
2 september 2022

Heel erg lekker, vers en precies goede porties.

Yasmina
1 september 2022

Goed

Michel
31 augustus 2022
Ruben Kuit
31 augustus 2022

Kan beter aangeven wat er op voorraad is. En ik hoop dat ik mijn geld terug krijg van de twee brouwnies.

Jan Jaap
31 augustus 2022

Gewoon super goed en super lekker zoals altijd, bezorger ook heel vriendelijk.

Thomas Dijkstraa
31 augustus 2022

Onze complimenten was heerlijk? Ga voir al zo door!👍

Marloes
30 augustus 2022
A.C.L.Hospes-Kromopawiro
26 augustus 2022

Ik wil jullie graag bedanken,voor het bezorging en heb heerlijk gegeten samen met mijn man.

Kim
24 augustus 2022

Netjes op tijd bezorgd en goed warm. Voor Corona vaak bij jullie besteld, het is niet meer wat het was. Zat weinig smaak aan, de gebakken rijst leek meer op gekookte rijst, jammer. De snackbox was lekker, dat paarse spul had er van mij uit mogen blijven.

Karin
23 augustus 2022
Isabelle Khoe
23 augustus 2022
Olga
22 augustus 2022

Wij hebben heerlijk gegeten alles was voor elkaar. Bezorgtijd precies zoals aangegeven. Zo fijn ook dat er meer glutenvrije sauzen zijn. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A. REITSMA
22 augustus 2022

Complimenten voor de bereiding en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
21 augustus 2022

Gewoonweg heerlijk. Heerlijk warm en fantastische smaak

Erik-Jan
19 augustus 2022

Heerlijk! Vers en warm thuisbezorgd!

Ollie
19 augustus 2022
Annemarije
18 augustus 2022
B
18 augustus 2022

het eten was er veel te vroeg

M.R. Buursma
18 augustus 2022

Mijn favoriete restaurant om eten thuis te laten bezorgen. Heerlijk eten, op de juiste temperatuur bezorgd, vriendelijke bezorgers en vlot bezorgd. Ik bestel nu rechtstreeks bij Wok Me, zodat ze geen opbrengsten hoeven af te dragen aan Thuisbezorgd.nl

J
17 augustus 2022
H Elzinga
16 augustus 2022

Heerlijk!

Sytsma
15 augustus 2022

Zeer tevreden over de kwaliteit & dat er ook in Stiens bezorgd wordt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Romy
13 augustus 2022

Handig te bestellen via de app, snelle bezorging en fijn dat er goed rekening wordt gehouden met een (om medische redenen) glutenvrij dieet!

ThomD
13 augustus 2022

Erg lekker, veel groenten (ga zo door) en precies goed qua pittigheid (crazy kongpoa), ook niet zout (dat vind ik erg belangrijk).

Kv
11 augustus 2022

Altijd heerlijk

Michel
11 augustus 2022

Ik heb nog niet gebruik gemaakt van de volle spaarkaart, spaar ik nu wel weer met deze bestelling voor de volgende 100 punten?

Tamara
10 augustus 2022

Bezorging altijd op de afgesproken tijd en nooit te laat, verder super vers eten en heerlijke smaken. Specials zijn heerlijk maar zelf samenstellen ook.

Pruntel
7 augustus 2022

Lekker gegeten, elke keer weer, voor een hele nette prijs, een portie is meer dan genoeg voor een grote kerel! Tot de volgende keer!

Natalia
5 augustus 2022

Alles naar wens! ⭐⭐⭐💚⭐⭐⭐

Onno Drijfhout
5 augustus 2022

Heerlijk gegeten, echt top

Lisanne
4 augustus 2022

Het eten was op tijd klaar toen ik het ophaalde op de aangegeven tijd en het was ook nog goed heet en erg lekker

Britt
3 augustus 2022
M
2 augustus 2022
Jildou
1 augustus 2022

Altijd heerlijk eten en leuk dat je het gerecht zelf kunt samenstellen. Loempia’s bijbestellen is echt een must!!

Mike
29 juli 2022
R. Visser
27 juli 2022

Menu vd chef , hmm. Stel toch liever m’n eigen samen. Was voldoende, maar de smaak viel me wat tegen. Maar dat is persoonlijk.

L
26 juli 2022

De garnalen ontbraken in mn eten

A
26 juli 2022

Kwaliteit was goed maar tijdens vervoer is al het vocht in m'n tas gelekt van de wokmeal. Ze hadden me wel mogen waarschuwen dat het rechtop vervoerd moet worden.

Nijenhuis
25 juli 2022

Over het algemeen altijd goed maar deze keer zat er een lange haar door het eten. Heb er een foto van eventueel.

J
25 juli 2022

Altijd weer een feestje!

Alex Miedema
25 juli 2022

Lekker als altijd! Bestelling was er ruim een half uur eerder dan verwacht, en dat op zondag, perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke Paassen
22 juli 2022

Goede kwaliteit, heerlijk gegeten...

Pieter Wapperom
21 juli 2022

Bijzonder smakelijk; ruime portie met genoeg vlees en groente.

Leila
21 juli 2022

Altijd heerlijk eten hier!

Lex van Sante
15 juli 2022

Heerlijk eten en mooi snel bezorgd. Super!

MH Zee
14 juli 2022
Ilona Heins
13 juli 2022

Het eten was heerlijk warm naar een korte auto rit. Samen met mijn collega’s heb ik genoten. Het eten was goed en de letters waren, zoals gevraagd, op de bakjes geschreven. Super service!

Dragt
13 juli 2022
Rodenburg
12 juli 2022
E Bosma
11 juli 2022

Was vandaag gewoon niet goed. Smaak nog kraak.

Tiny
10 juli 2022

Wij bestellen af en toe echt heerlijk eten, hou ervan. Stukje bief mogen wel wat kleiner. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mattie
10 juli 2022
Olga
5 juli 2022

Heerlijk gegeten. Alles lekker vers. Nieuwe saus geprobeerd en de rijstnoedels

ThomD
4 juli 2022

Eten was lekker, maar wel heel veel rijst. Bij een grote portie verwacht ik meer groeten en vlees.

Ronaldo
4 juli 2022

Very good food and quick delivery

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hillie Nobach
3 juli 2022

Wel kip besteld, zat niet in de bestelling

Walda
2 juli 2022
Mo
2 juli 2022

Het was heerlijk, bestelling werd op afgesproken tijden bezorgd en het eten was nog heet!!

G
1 juli 2022
Addy de Jongh
1 juli 2022
MH Zee
30 juni 2022
Ankie
29 juni 2022

Het was heerlijk en ruim binnen de tijd 👍🏻

Akke
26 juni 2022

Eten was heerlijk en mooie snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
26 juni 2022

Eten was weer heerlijk!!

Erwin
24 juni 2022

Gewoon goed

Olga Ettema
23 juni 2022

Heerlijk gegeten, was wel pittig. Fijn dat jullie meerdere sauzen Glutenvrij hebben. Volgende keer ga ik de glutenvrije rijstnoedels uit proberen.

Erik van Rijs
22 juni 2022

Ik had extra kip besteld en er zat weinig kip extra in, ik had broccoli besteld wat een niet in zat maar een paar boontjes wat ik niet besteld heb. Gewoonweg jammer dit

Mike
20 juni 2022

Dank u voor het lekkere eten.

Addy de Jongh
20 juni 2022

Ik ben een goede klant bij u. Ik was altijd tevreden, maar dit keer niet. Er zat opvallend te weinig kip in. Ik was anders gewend. Het zelfde gold voor de groenten: bijna geen spitskool, weinig champignons en weinig paprika. Dat is niet goed!

Jos van Ouwerkerk
20 juni 2022

Heerlijk gegeten, bestelling mooi op afgesproken tijd klaar. Alles warm ook toen we thuis kwamen (15 km). Ook goed gevuld en niet alleen rijst of bami. Prima verzorgd.

Mike
20 juni 2022
RDB
19 juni 2022

Super lekker eten 🥘 en heerlijk vers en bezorg ruim op tijd .. echte aanrader voor iedereen. Tot de volgende keer .. 👍🏼😊

Hans
18 juni 2022

Een grote verscheidenheid aan allemaal heerlijkheden. Het eten is echt heel warm (heet) bij aankomst. Dank jullie wel.

Angel
17 juni 2022

Zoooo lekker die knapperige kipstukjes met rijst. Mocht wel wat warmer dit gerecht. ( Ik woon ook nog es heel dichtbij de Wokme, dus bezorger was 5 minuutjes onderweg) Kipsaté smaakte ook weer vurukkuluk!

MH Zee
16 juni 2022
Isa Sturris
14 juni 2022

Ik had 6 loempia's bestelt, en ik kreeg er maar 3

Gert
14 juni 2022
Felix
12 juni 2022

Top binnen 45 min bezorgd, lekker warm en prima in te nemen.

Zee
11 juni 2022
Justine
10 juni 2022

Prima op tijd toen ik t kwam afhalen op de afgesproken tijd en t smaakte weer verrukkelijk!

Veenstra
7 juni 2022
Nico Stornebrink
7 juni 2022

Lekker van smaak, maar 24 uur later aan de schijterij.......zelf opgehaald omdat 1,5 uur duurde na bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
7 juni 2022

Erg lekker

Lara
6 juni 2022
veldhuis
6 juni 2022

bestelling : besteld om 18.15 uur, z.s.m. betekende over 19.40 uur . Maar kwam ook nog eens een half uur later. Betekent dus bijna 2 uur na bestelling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.
6 juni 2022

Het eten zelf was erg lekker. Helaas duurde het bijna 2 uur voordat de bezorger voor de deur stond. Daarnaast was hij de kroepoek ook vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janneke
5 juni 2022

We hebben eten afgehaald zoals we vaker doen normaal is het altijd prima, nu waren de groentes in het verkeerde bakje terecht gekomen. Ivm glutenallergie was het niet mogelijk om in het juiste bakje terug te scheppen, wat erg sneu was. Op de chat krijg ik geen reactie. Ik xou het wel netjes vinden als jullie alsnog willen reageren We zouden het erg op prijs stellen als we bij een volgende bestelling hierin gecompenseerd zouden worden in de vorm van een korting oid. Gr Janneke

L.S
5 juni 2022

Was lekker, moest echter twee uur wachten daardoor niet veel trek meer. Ook verkeerde groenten en geen kip wat wel besteld was. Beetje jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amy
5 juni 2022

Heerlijk gegeten. Bezorgd op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mike
5 juni 2022
Kees
4 juni 2022

Heerlijk gegeten! Enige minpunt is dat ik in plaats van kip garnalen kreeg.

HN
4 juni 2022
Reinier
4 juni 2022

Hoi, het was super lekker. Maar de Bombay curry stond op de site als 0 sterren scherp terwijl hij scherper is dan de Red Hot Chili. Daar hebben wij ons wat op verkeken. We hebben er zelf wat extra kokosmelk bij gedaan en toen was het heerlijk

Mike
1 juni 2022
Yasmina
28 mei 2022

Top

A. Joosten
27 mei 2022

Het eten was geweldig de bezorging is goed en keurig op de afgesproken tijd. Zeker de moeite waard om vaker te bestellen.

Erik-Jan
27 mei 2022

Heerlijk! Aanrader!

Anoniem
27 mei 2022
Jan
27 mei 2022

Lekker gevarieerd eten dat jezelf samenstelt. Het door ons bestelde rijst- en noodlegerecht werd op de juiste tijd en oed warm bezorgd en was erg lekker. We gaan hier zeker weer bestellen.

Stephan
26 mei 2022

Beter te vroeg dan te laat, maar 20 minuten te vroeg is een beetje suf. Ook had de bezorger een container laten lekken in de tas. Maar het was heerlijk!

MH Zee
24 mei 2022
Bas
24 mei 2022

Ik haal wekelijks af en het was weer goed zoals altijd!

Y
23 mei 2022

Smaakt altijd goed. Jammer dat er geen paksoi meer is. Ook is de saus veel dunner dan eerst, die mag wel wat dikker, minder waterig. En de kipstukjes lijken kleiner dan eerst. Verder goed concept en altijd vriendelijk aan de deur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AdJ
22 mei 2022
Brigitte
21 mei 2022
MH Zee
21 mei 2022
Aisha
20 mei 2022
Ds
15 mei 2022
Ewg
15 mei 2022

Eten is altijd lekker.. alleen vaak dat er weer wat dingen missen in t gerecht. Voor de rest goed.

Petra
14 mei 2022

Op tijd geleverd en echt heerlijk gegeten, family menu.

Laila
14 mei 2022

Prefect

Bruinsma
11 mei 2022

Was weer erg lekker

Anoniem
11 mei 2022
G
6 mei 2022

Ruim binnen de genoemde tijd bezorgd. Op een feestdag binnen 45 min. Super!

De Jong
6 mei 2022

Wij hadden gebakken rijst besteld en kregen gewone rijst hadden met boontjes, prei en wortel bestel(ook nog andere groentes), maar die drie zaten er niet in. Wij hebben het wel opgegeten want wij waren vrij laat en hadden trek, maar was wel even een tegenvaller. Wat wij kregen was verder prima. Alleen niet wat wij besteld hadden.

Franke Jager
4 mei 2022

Heerlijk!!

Veenstra
4 mei 2022
Marten
1 mei 2022
dam
30 april 2022

30 minuten levering . heerlijk van smaak . TOP

Nan
28 april 2022

Zooooooo lekker!!!!!

MH Zee
27 april 2022
A.H. v Stralen
25 april 2022

Was weer heerlijk

Bas
25 april 2022

Goede portie, genoeg saus en mooi op tijd klaar zoals altijd!

Arno
23 april 2022

Telefonisch besteld en opgehaald. Het eten was op tijd gereed, goed op temperatuur en smaakte prima! Het vernieuwde interieur ziet er ook verfrissend uit in Leeuwarden! Tip, mix de rijst wat meer met de groentes en het vlees alvorens het in het kartonnen bakje te doen. Nu zat al het rijst onderin wat het eten vanuit het kartonnen bakje wat rommelig maakt.

Erik
22 april 2022
Paul
22 april 2022

Top!

De Jong
21 april 2022

Eten was prima Helaas dik 15 min te vroeg bezorgd Vorige keer was dit ook al zo We hebben bewust een bloktijd van 10 min gekozen ivm kind die op bed gebracht wordt. Dik een kwartier te vroeg waardoor ik nog niet kon eten Waarvoor zijn de bloktijden dan? Anders hadden we wel zo snel mogelijk gekozen

Jildou
21 april 2022

We hadden online besteld wat erg gemakkelijk ging. - niet duur - op tijd klaar - warm - grote portie + rijk gevuld - erg lekker! - vriendelijk personeel Dikke aanrader! (je kan er ook leuk zitten)

S veenstra
20 april 2022
Heleen
18 april 2022

Wederom heerlijk gegeten, bezorging sneller dan de aangegeven tijd én een vriendelijke bezorger!

Wb
17 april 2022

Lekker eten. Bestelling kwam eerder dan aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thao
17 april 2022

The seasalt caramel brownie was super delicious! A bit pricey for a piece of brownie but the taste is amazing. The milk tea and fruit tea were good and not too sweet to my likings.

Jacob Meijer
15 april 2022

Altijd goed en lekker

MH Zee
15 april 2022
Dj
14 april 2022

Ipv bezorgen opgehaald en 2 drankjes ter compensatie gekregen. Helemaal top!

Janneke
14 april 2022

100 punten. Altijd net wat eerder dan de bestelde tijd maar voor ons is dat prima.

Nynke Feenstra
13 april 2022

Verhouding is de laatste tijd wat minder: veel rijst, weinig groente/vlees

Michel
12 april 2022

Volgens mij is mijn vorige feedback gelezen, ik heb de lekkerste maaltijd ooit gegeten. Vooral omdat de verhouding rijst met de groente klopte. Vorige keer 95 procent rijst met 5 procent groente. Nu keuriggggg! Tot de volgende keer. PS; houd de verhouding zo, zoals het hoort! 🙏💫🌞🌻

Michel
11 april 2022

De kwaliteit en smaak valt niks over te zeggen, alleen de verhouding rijst en groente klopt niet. Wat een bak met rijst en in verhouding te weinig groenten. Dus te overdreven veel rijst met een beetje groente en ik heb niet large besteld qua rijst. Voor de rest een dikke 9!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Honebeek
11 april 2022

Wokking lekker!! Eerste bestelling, optijd bezorgd, warm, vers echt een aanrader!

Faber
10 april 2022

Eten was niet echt warm, beetje jammer . Eten zelf was echt heerlijk .

Rolf
10 april 2022

Zoals gewoonlijk weer PERFECT!!!!

Anja
8 april 2022

Verrukkelijke, gezonde maaltijd voor een prima prijsje

Top! Heerlijk gegeten, warm, vers en smakelijk
8 april 2022
Addy de Jongh
7 april 2022
MH Zee
6 april 2022
Laila
2 april 2022

Was lekker en op tijd gekomen

Roel
2 april 2022

Voor de prijs en kwaliteit was het erg ondermaats. De wok kwam in een kleine verpakking en de wokschotel was ongekruid en smakeloos op de "hete" saus na. De honey sesame crispy chicken was wel het hoogtepunt, maar was zeker niks speciaals en kwam met een kleine portie rijst die net iets te kort in de rijstkoker heeft gezeten en was dus nog een beetje hard. Er zat geen enkele groente of kruiden bij de kip op de sesamzaadjes na. Kortom, het was nogal teleurstellend voor de prijs

Hennie
2 april 2022

Eten was heerlijk, goed gevuld en heet. Het eten was alleen te vroeg, zou komen tussen 10 en 20 over een was er 5 over. Gelukkig waren we met thuis, maar dat had een probleem kunnen geven..

ASTRID
29 maart 2022

Voor de 2e keer besteld, meer dan tevreden ....heet en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.H. van Stralen
28 maart 2022

we hebben weer heerlijk gegeten en het was mooi op tijd bezorgd

J. Post
28 maart 2022

Beste, Het eten is zondermeer vers en zeer goed van smaak. Wel vind ik 2,50 euro veel teveel voor een bakje extra saus (bv. Sweet en Saur) in vergelijking tot de prijs vd maaltijd (bijna 25 % !!!). In principe zou men gewoon wat meer saus bij het gerecht horen te geven; dan wordt het niet zo'n droge hap. Extra saus is dan natuurlijk altijd nog mogelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kem
28 maart 2022

Heerlijk damnnnnn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Veenstra
27 maart 2022
Jong
26 maart 2022

Helaas te vroeg, maar ach beter dan te laat ;-) maar qua planning niet handig, bewust een tijdvak gekozen Wat wel echt jammer was, was dat de saus over de loempia's zat ipv nog in het bakje. Hierdoor hadden we slappe loempia's vol saus Wokmeals weer heerlijk als altijd, jummie

Karin Kooistra
26 maart 2022

Heerlijk gegeten. Alles was goed op temperatuur en precies wat we hadden besteld. Het smaakte uitstekend en was snel bezorgd. Bedankt en tot een volgende keer.

Post
25 maart 2022

Lekker gegeten, verse ingredienten maar helaas niet alle groenten erdoor die er besteld (en betaald) zijn. Mochten er bepaalde ingredienten niet voorradig zijn dan advies om dit gelijk te vermelden op de site zodat je ergens anders voor kunt kiezen.

Eva
22 maart 2022
Bianca Jurna
21 maart 2022
Vera
19 maart 2022

Het was weer erg lekker!

Demes
19 maart 2022

Perfect op tijd bezorgd, goed warm, vriendelijke bezorging en heerlijk eten

Lex van Sante
18 maart 2022

Snel geleverde, heerlijke wokmaaltijden. Super!

Anna
18 maart 2022

Mijn bestelling was prima op temperatuur en was vers bereid

janneke
16 maart 2022

Superlekker eten en niet vet !! Mooie royale porties !

Bert
14 maart 2022

De complimenten heerlijk eten voor een leuke prijs kwaliteit verhouding. Jammer was wel dat de bezorger bijna een half uur te laat was. Even een berichtje sturen dat het wat later wordt is misschien een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Errol
14 maart 2022
Ingeborg
13 maart 2022

goed de bestelling in de gaten houden. Het eten is heerlijk, maar al een paar keer mis gegaan. Groente erin die je niet had gekozen en al paar keer geen cashewnoten erbij.

Rolf
13 maart 2022

Alles top. Kan niet beter.

Jeanet
11 maart 2022

Heerlijk op smaak en goed warm. Precies op tijd gebracht! Ga ik vaker eat bestellen.

Tessa
9 maart 2022

Het eten is top en het personeel erg vriendelijk!

Lidia
9 maart 2022

Heerljk gegeten en super vlot bezorgd 👍🏻👍🏻👍🏻

Shari
8 maart 2022

Weer heerlijk gegeten! WokMe stelt nooit telleur.

S
8 maart 2022

Bestelling was niet juist klaargemaakt. Er miste belangrijke ingrediënten, toen ik belde werd er niet goed mee omgegaan. Geen excuus of vergoeding. Tot 2maal het verkeerde drinken gekregen. Erg teleurgesteld! Dit is niet de eerste keer helaas…

Linda
6 maart 2022
Ilse
4 maart 2022
Ankie hofman
3 maart 2022

Heerlijk gegeten , meer dan genoeg super kok

Az
3 maart 2022

Er was n kleine foutje, gebeld en per direct werd het netjes opgelost ik bestel hier altijd en ze doen echt hun best om iedereen tevreden te houden dat maakt me erg gelukkig!

Dennis
2 maart 2022

Tot nu toe 4x hier besteld. Helaas wisselende kwaliteit. 2x helemaal super, goed warm en complete bestellingen, maar ook 2 keer onvolledige bestellingen gekregen die ook nog eens lauw aankwamen. Ruimte voor verbetering dus. Over smaak niets te klagen overigens, het is altijd lekker!

Anneke
28 februari 2022
M
25 februari 2022
Az
24 februari 2022
-
24 februari 2022

Bezorger was erg vriendelijk! Had via hun eigen site (niet thuisbezorgd) besteld en er was blijkbaar iets fout gegaan waardoor ik totaal de verkeerde saus had gekregen. Ik wou saté maar er is Zoet Zuur gekozen... heb mn eten dus weg mogen gooien. Erg jammer dat er geen begrip voor was. En zonde eten+geld.

Dilip Ram Vatty
23 februari 2022

Please add allergens in the menu.

Fanni Keszeli
20 februari 2022

The food was very nice but I didn't get the extra shrimp in my fried rice even though I paid for it(it was on the bill).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H mouthaan
20 februari 2022

Keurig op tijd en was héél lekker en goed warm 👍voor herhaling vatbaar

Will
19 februari 2022
MH Zee
15 februari 2022
Akke Riepma
14 februari 2022

Heerlijk gegeten, hele goede kwaliteit en goed warm. Precies op de afgesproken tijd bezorgd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tineke
10 februari 2022

Heerlijk vers eten, nog goed warm!

Annalies
10 februari 2022

Het eten was weer heerlijk, en de bezorging zelfs vroeger dan verwacht 1 minpuntje ,de brownie zat er niet bij maar werd na 1 telefoontje snel nabezorgd.

Andre van Dijk
9 februari 2022

Verassend lekker bakje Japanese food ,pittig en zoet , precies goed ;-)

Robert de Graaf
7 februari 2022

Voor de eerste keer iets bij Wok Me besteld en zeker niet de laatste keer. Goede temperatuur, kwaliteit en geleverd op de het gevraagde tijdstip. Op zondag!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hoekstra
6 februari 2022

Voor het eerst besteld en helemaal verkocht. Heerlijk eten!!

Henrica Scharringa
6 februari 2022

Was uitstekend 👌🏻👌🏻👌🏻

Jan Dijksma
6 februari 2022

Neem de tijd bij een bestelling. Eten is goed, weet ik op basis van eerdere bestellingen. Maar bezorgen duurt vaak langer dan beloofd. Dit keer ging dat mis. We hadden op het moment dat we bestelden 1 uur en 40 minuten, voordat we écht moesten vertrekken. Leek genoeg, ook gezien verwachte levertijd. Toen ik na 1.20 uur belde, was de status van de bestelling niet helder. Na wat overleg: zou nog een kwartier duren. We hebben geannuleerd, want dat was te laat. Meisje aan de telefoon was vriendelijk, maar dit was allemaal niet 'in control'. Nogmaals: eten is goed, maar op deze manier kom ik voor de bezorging niet verder dan 1 ster.

Monique
5 februari 2022
Jan
4 februari 2022
Johanna Bleeker
4 februari 2022

Het was heerlijk, goed heet ,licht pittig en heel veel voor weinig geld

Anoniem
4 februari 2022

Altijd goed eten voor een prima prijs. Lekker vers en top van smaak! We kijken er altijd weer naar uit om een maaltijd van WokMe te eten. Ook nette medewerkers en snelle bezorging.

Giovanni
3 februari 2022

Vriendelijk personeel en goed eten.

Spoelstra
3 februari 2022

Heerlijk eten en word altijd op tijd bezorgd. Toppie!!

Abby
2 februari 2022
M.H. Zee
1 februari 2022

Alweer prima. Als vanouds. Een aanrader.

Linda
1 februari 2022

Het was heerlijk. En 20 minuten eerder bezorgd dan verwacht! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laila
30 januari 2022

Alles was goed