Beoordelingen van Wok Me Leeuwarden

Recente recensies

4.0
Elsa
26 februari 2024

We bestellen regelmatig bij jullie en normaal gesproken dik tevreden maar gister was echt niet goed. Latere bezorging dan eerst volgende mogelijkheid dus mogelijk waren daardoor beide gerechten lauw/koud. Zelfde gerecht besteld als keer ervoor maar kwam totaal niet overeen. Stukjes lauw vlees en lauwe rijst, zonder sausje. Vorige keer was het lekker, warm en voldoende saus voor een lekker bord eten. Nu echt weggegooid geld, jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok Me

Dag Elsa, Bedankt voor je bestelling. Ik heb je een berichtje gestuurd! Team WokMe

Eva
25 februari 2024
Emmie Soepboer
24 februari 2024

Makkelijke site om te bestellen, snelle en vriendelijke levering maar bovenal heerlijk!

Reactie van Wok Me

Goed om te horen Emma! Bedankt :)

S
21 februari 2024
Anita Verkamman
20 februari 2024

Jammer dat mijn kip gyoza was verwisseld met loempia’s

Jaap Zaagemans
20 februari 2024
Janet Cuperus
19 februari 2024

We hebben het eten opgehaald en het was keurig op tijd klaar. We hebben heerlijk gegeten, alles vers en warm. En we werden vriendelijk en voorkomend behandeld.

Reactie van Wok Me

Bedankt voor de complimenten Janet!

Marinda
18 februari 2024

Het eten was lauw dit keer, en iets pittigere crazy Kangpao.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
12 februari 2024

binnen een uur op zondag vindt ik best netjes, verder alles gloeiend heet en erg lekker zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok Me

Bedankt voor de complimenten. Team, Wok Me

Marije
3 februari 2024

Echt super lekker!

Reactie van Wok Me

Bedankt voor de complimenten. Team, Wok Me

Ilona van der Galiën
2 februari 2024

Bezorging niets op aan te merken. Echter was de kwaliteit van het eten minder. Ik heb extra saus besteld (hiervoor ook betaald) maar dit zat er niet bij.. Het was flauw van smaak.

Wil
2 februari 2024
Reactie van Wok Me

Bedankt voor de complimenten. Team, Wok Me

I. de Boer
2 februari 2024

Er zat heel weinig Teriyaki saus door 't Kip-Teriyaki gerecht. Veel minder dan voorheen.

rob vd zwaan
31 januari 2024

HEB GEBAKKEN RIJST APART BESTELD, KRIJG BAK WITTE RIJST. HEB WEGGEGOOID. STRAWBERRY COCO SMAAKTE NIET NAAR AARDBEI, OOK WEGGEGOOID. AARDBEISHAKE LEKKERDER. WOK ZELF WEL LEKKER.

André de Boer
29 januari 2024

Een aardige bezorger, ruim op tijd en heerlijk gegeten.

Reactie van Wok Me

Bedankt voor de complimenten. Team, Wok Me

RtW
24 januari 2024

Bezorging optijd en eten was weer heerlijk!

Reactie van Wok Me

Bedankt voor de complimenten. Team, Wok Me

Linda
17 januari 2024

Heerlijk gegeten en supersnelle bezorging! Alleen heb ik 2,00 extra betaald voor biefstuk en dat zat niet in mijn gerecht.

Reactie van Wok Me

Bedankt voor je bestelling Linda. Zou je een mailtje willen sturen naar charlotte@wokme.nl. Ik los het graag met je op. Team, Wok Me

Wil
14 januari 2024
Reactie van Wok Me

Bedankt Wil! Team, Wok Me

Caroline
14 januari 2024
Reactie van Wok Me

Bedankt voor de complimenten. Team, Wok Me

Cor hofman
13 januari 2024

Lekker eten en ook lekker warm

Reactie van Wok Me

Bedankt Cor!

Denise
11 januari 2024

Zak was kapot door de hoeveelheid saus, ook flinke buikpijn aan over gehouden. Normaal top! Maar dit keer was het drama helaas.

Reactie van Wok Me

Bedankt voor je bestelling Denise. Zou je een mailtje willen sturen naar charlotte@wokme.nl. Ik los het graag met je op. Team, Wok Me

Geertje
7 januari 2024

Rijst was erg zacht. Dit is normaliter niet zo en lekkerder

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alex Janssen
7 januari 2024

Ik koos voor 'Create your own meal'. De rijst in combinatie met de heerlijke Creamy Coconut Curry was lekker plakkerig, precies goed. Verder garnalen en veel groente. Echt zalig! De noodles met de Shanghai Sweet en Sour waren ook lekker maar ik vond het niet zo bijzonder (lekker) als het andere gerecht. Prima op tijd bezorgd en warm. Al met al een echte aanrader, complimenten!!!

Gerda de vries dekkinga
7 januari 2024

2 de keer voor ons . Weer super lekkerrrr

Reactie van Wok Me

Top om te horen Gerda. Team, Wok Me

Edwin en Luz
5 januari 2024
Reactie van Wok Me

Bedankt voor de 5-sterren review. Team, Wok Me

Elke
3 januari 2024

Ik woon ongeveer 3 minuten van Wok Me vandaan, dus ik haal m'n bestelling altijd op. Gister regende het zo hard dat het papieren tasje scheurde en m'n boba volledig over de grond viel. Daar heb ik dus helaas niet van kunnen genieten. Wel gewoon 4 sterren want 9 van de 10 keer is het eten heerlijk. Heel soms komt het voor dat het eten naar as smaakt. Misschien een gevalletje aanbranden of een niet schone pan ofzo, maar ik bestel nog altijd met plezier Wok Me, omdat dat maar zelden voorkomt.

Reactie van Wok Me

Hi Elke. Wat fijn dat je altijd bij ons besteld. Wat jammer dat het tasje was gescheurd, vraag gerust de volgende keer om een extra tasje, dat zou namelijk zonde zijn. Wij hopen je snel weer te zien. Team, Wok Me

Janine
2 januari 2024

Heerlijk & vers. Een aanrader

Reactie van Wok Me

Bedankt Janine. Team, Wok Me

Mirjam
2 januari 2024

Rijst apart laten verpakken maar die was aardig afgekoeld. Kroepoek erbij besteld maar dat zat er niet bij. Kwalitiet niets op aan te merken was heerlijk.

Reactie van Wok Me

Hi Mirjam. Bedankt voor je bestelling bij ons. Zou je mij een mailtje willen sturen via charlotte@wokme.nl, ik los het graag met je op. Team, Wok Me

Floyd
31 december 2023

Eten is altijd lekker. Helaas hebben we als toetje de Chocolate fudge cake meermaals besteld, maar wordt of vergeten, of in een kapotte toestand geleverd (2x).

Reactie van Wok Me

Hi, zou je mij een mailtje willen sturen via charlotte@wokme.nl, ik los het graag met je op.

Sam
30 december 2023

Eten was heerlijk. Bestelde noodles kwamen goed heet binnen. Bubble tea was goed koud. Kroepoek erbij. Zelfs eerder bezorgt dan aangegeven tijd. Zeker aan te raden!

Reactie van Wok Me

Bedankt voor de complimenten. Team, Wok Me

Pb
27 december 2023

Echt weer zo heerlijk!!

Reactie van Wok Me

Bedankt voor de complimenten. Team, Wok Me

Bruinsma
22 december 2023
Reactie van Wok Me

Bedankt voor de complimenten. Team, Wok Me

Cristina
21 december 2023

De kipstukjes waren rauw, de wok was al dicht toen de bezorger aankwam dus we konden het niet meer oplossen daarna. We vinden het erg jammer.

Reactie van Wok Me

Goedendag, zou je mij een mailtje willen sturen via charlotte@wokme.nl, ik los het graag met je op.

Marinda
20 december 2023

Ik ben altijd zo blij met jullie eten en jullie service! Mijn favoriete Wok Restaurant zijn jullie. Bedankt (: ik zeg niks veranderen maar zo door gaan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok Me

Dankjewel Marinda! Team, Wok Me

Dennis
12 december 2023

Heerlijk gegeten en snel bezorgd

Reactie van Wok Me

Bedankt voor de complimenten. Team, Wok Me

Pascal
12 december 2023

Ik heb 4 andere loempia's gekregen met een zelfde vulling als de gyoza die helaas koud waren. De 3 kiploempia's van de vorige keer waren groter en hadden een compleet andere vulling.

Reactie van Wok Me

Hi Pascal, zou je een mailtje willen sturen naar charlotte@wokme.nl, ik los het graag met je op!

Roland
11 december 2023
Reactie van Wok Me

Bedankt voor de complimenten. Team, Wok Me

Kuiper
9 december 2023
Reactie van Wok Me

Bedankt voor de complimenten. Team, Wok Me

Arjenne
8 december 2023

Heerlijke wok maaltijd gegeten met manlief. Lang niet kunnen bestellen maar zeker weer een succes.

Reactie van Wok Me

Bedankt voor de complimenten. Team, Wok Me

Nadine
3 december 2023
Reactie van Wok Me

Bedankt voor de complimenten. Team, Wok Me

Eva
29 november 2023

Heerlijk gegeten. Alles in het tasje zat wel onder de saus, waarschijnlijk iets gelekt. Bezorger was ruim op tijd, eerder dan verwacht zelfs.

Reactie van Wok Me

Bedankt voor je bestelling bij ons Eva. Fijn dat alles heeft gesmaakt. Zou je mij een mailtje willen sturen via charlotte@wokme.nl? Ik hoor graag van je. Team, Wok Me

Hd
26 november 2023
Margo
25 november 2023

Het was weer heerlijk: alles vers. Ook de kroepoek deze keer. Top!

Reactie van Wok Me

Bedankt Margo. Team, Wok Me

Cass
23 november 2023
Reactie van Wok Me

Bedankt voor de complimenten. Team, Wok Me

Alicia
22 november 2023

Heerlijk!

Reactie van Wok Me

Bedankt. Team, Wok Me

Hans
20 november 2023

Altijd lekker en vers.

Reactie van Wok Me

Bedankt Hans. Team, Wok Me

.
19 november 2023

Karton; de plastictoeslag wordt toegepast op karton verpakkingen en de kroepoek was oud en proefde als karton. Eten was verder ok.

M
16 november 2023

Snel bezorgd en lekker.

Yasmina
12 november 2023

Was heerlijk 🤤

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans van Kouwen
11 november 2023

Eten was heerlijk. Bezorging prima. Maar ik heb zwaar moeite met een plastictoeslag van € 0,50 met het argument dat de toeslag verplicht is. Deze belachelijke toeslag welke geen enkel milieudoel dient wordt door Wokme puur gebruikt om de netto winst te verhogen Het zou Wokme sieren om een symbolische € 0,01 in rekening te brengen. Men rekent ook al € 3,- voor bezorgkosten, een stevig bedrag. Het maakt dat mijn gevoel voor Wokme er niet beter op is geworden. Ik zal dan ook niet meer bij Wokme bestellen

Reactie van Wok Me

Goedendag Hans. Bedankt voor je bestelling bij ons. Helaas zijn wij verplicht om dit door te voeren.

Ankie
7 november 2023

Heerlijk eten en nog voor de aangegeven tijd bezorgd, top bedrijf

Anoniem
5 november 2023
Reactie van Wok Me

Bedankt voor de complimenten. Team, Wok Me

L
5 november 2023

Normaliter een prima keuken, maar dit keer was het eten echt niet normaal pittig. Ik hou van pittig eten maar door dit menu zaten echt werkelijk volgens mij 2 rode pepers doorheen. Niet normaal. Het menu was zo pittig dat ik niks meer proefde en de helft maar opgegeten heb 🥵

Mark Huitema
3 november 2023

Helaas was deze keer het eten lauw. En waren de groeten nagenoeg nog rauw

Anne Sjoerd Bandstra
3 november 2023

Ik haar hier geregeld mijn avondeten. Heerlijk eten en goede sevice!

Arjen
30 oktober 2023

Lekker eten, goed warm en een kwartier eerder bezorgd dan voorspeld (bij keuze bezorging zo snel mogelijk).

Mayke
30 oktober 2023
Martin
30 oktober 2023

Snelle bezorging 👍🏻

Geert Pot
29 oktober 2023

Geen op of aanmerkingen alles uitstekend

Sonja
29 oktober 2023

Superlekker!

Marten Leemburg
28 oktober 2023

Heerlijk vega gegeten . En super snnel bezorgdt

mo
27 oktober 2023
Hans
26 oktober 2023
Reactie van Wok Me

Bedankt voor je bestelling bij ons. Fijn om te horen. Team, Wok Me

Mirja
26 oktober 2023

Heerlijk eten. Bezorging is top en het eten goed warm👍

Dino
26 oktober 2023

Word wel steeds minder het eten

Rikus
22 oktober 2023

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
22 oktober 2023

Heerlijk gegeten op de garnalen na, die leken wel nep.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RtW
22 oktober 2023

Heerlijk zoals altijd! Bezorging ook weer optijd

Sab.
21 oktober 2023

Top. Erg lekker en na een rit van 20km nog steeds heel warm.

Reactie van Wok Me

Bedankt voor je bestelling bij ons. Fijn om te horen. Team, Wok Me

Gjalt
20 oktober 2023
Reactie van Wok Me

Bedankt voor je bestelling bij ons. Fijn om te horen. Team, Wok Me

Anoniem
20 oktober 2023

Altijd heel lekker heel erg vriendelijk personeel altijd tevreden

Nynke
19 oktober 2023
Reactie van Wok Me

Bedankt voor je bestelling bij ons. Fijn om te horen. Team, Wok Me

-
18 oktober 2023

Erg tevreden over het eten! Het was heerlijk, smaakvol en warm toen het aankwam. Bezorging was alleen iets te vroeg, verder was alles perfect. (Ik had specifiek 18:00 bezorgtijd aangegeven en kreeg het om 17:45)

az
18 oktober 2023
G . Van Maanen
14 oktober 2023

Zoals gewoonlijk weer heerlijk en altijd op tijd in stiens. Ga zo door!

Reactie van Wok Me

Bedankt voor de complimenten. Team, Wok Me

Annemarije Schrijber
9 oktober 2023

Eten zoals altijd erg lekker. Helaas de loempia's al wat koud. Daarnaast heb ik maar 3 loempias gekregen, terwijl ik er 4 besteld had. Ook heb ik statiegeld betaald voor een blikje waar geen statiegeld op staat. Hier baal ik erg van Bezorging was ook te laat, bijna 20 minuten buiten het tijdvak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok Me

Hi Annemarije, bedankt voor je uitgebreide review. Wij hebben je een e-mail gestuurd en lossen dit graag met je op. Team, Wok Me

Jildou
9 oktober 2023

De tijdsindicatie van het bezorgen zat er een halfuur naast dat vond ik persoonlijk vervelend. Daarbij was het eten erg lekker alleen de minimaiskolfjes raad ik af, die proefte echt heel zanderig. Sorry dat ik het zeg, maar die waren echt vies en niet zoals ik gewend ben van Wok Me. Buiten dat echt genoten van deze maaltijd en verder precies naar verwachting!

RtW
8 oktober 2023

Bezorging was optijd en eten zoals altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok Me

Bedankt voor je complimenten. Team, Wok Me

David
8 oktober 2023

Weer heerlijk gegeten! Op naar de volgende keer

Reactie van Wok Me

Bedankt David. Team, Wok Me

Addy de Jongh
6 oktober 2023

Mooi op tijd en erg lekker.

Reactie van Wok Me

Bedankt Addy. Team, Wok Me

peter
5 oktober 2023

Fanatastisch

Reactie van Wok Me

Bedankt Peter! Team, Wok Me

Monique
4 oktober 2023

De fish-sticks waren niet krokant meer na de bezorging. Het is beter om ze los te verpakken zodat ze niet zacht worden ipv krokant zoals beloofd.

Reactie van Wok Me

Hi Monique. Bedankt voor je bestelling bij ons. Onze fish sticks worden gebakken in saus en niet gefrituurd. Wij willen je bedanken voor je feedback, wij gaan bespreken hoe we een passende naam kunnen vinden voor dit gerecht om verwarring te voorkomen. Team, Wok Me

Adriaan
3 oktober 2023

Alweer heerlijk gegeten

Reactie van Wok Me

Bedankt Adriaan. Team, Wok Me

Peter
3 oktober 2023

Echt Fantastische gerechten gegegeten en ook nog snel geleverd

Reactie van Wok Me

Dankjewel!

Erwin
1 oktober 2023

Na een wat minder goede eerdere ervaring toch maar weer eens geprobeerd. Ging helemaal goed deze keer. Goed gevulde box en goed op smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok Me

Top om te horen Erwin. Je kunt ons altijd bellen wanneer een bestelling niet naar wens is, wij lossen het dan graag op. Team, Wok Me

G Walda
30 september 2023
Reactie van Wok Me

Bedankt. Team, Wok Me

Patricia
30 september 2023

Te belachelijk voor woorden dat je een uur moet wachten op 1 (!) wokmaaltijd. Bestelling was ook nog eens ver na etenstijd geplaatst, nl. om 8 uur.

Reactie van Wok Me

Hey Patricia. Bedankt voor je bestelling bij ons. Het is inderdaad heel erg vervelend dat de wachttijd de hele avond een uur was. Wanneer je de volgende keer zeker wil zijn van een eerder tijdstip, kun je het beste een tijdsbestelling plaatsen of ons in de middag alvast bellen. Wij helpen je dan graag! Team, Wok Me

Addy de Jongh
30 september 2023

Pas anderhalf uur na mijn bestelling ontvangen en het was niet warm meer. Zwaar teleurgesteld!!! Ik heb gebeld en er werd mij beloofd dat ik een e-mail zou ontvangen waarmee ik een volgende keer een gratis bestelling kan doen. Die e-mail is nog niet ontvangen! (: (: (:

Reactie van Wok Me

Goedendag. Bedankt voor je bestelling bij ons. Onze excuses dat je lang moest wachten op je bestelling. Wij hadden de hele avond een bezorgtijd van een uur. Mijn collega heeft dit ook aangegeven, vandaar dat er niet gelijk dezelfde avond een code kon worden verstuurd, maar de volgende ochtend. Wij hopen snel weer een bestelling van je te mogen ontvangen. Team, Wok Me

Eve
28 september 2023

Noodels was niet zoals ik gewent ben van Wok me. Het was uitgekookt en zat amper biefstuk en garnalen in. Ook de saus was verre van de smely garlic smaak heel jammer.

Reactie van Wok Me

Hi Eve, bedankt voor je bestelling. Onze excuses dat je bestelling niet naar wens was. Wij hebben je een e-mail gestuurd en horen graag van je. Team, Wok Me

Bouma
25 september 2023
Reactie van Wok Me

Bedankt voor je review. Team, Wok Me

Josephine
25 september 2023

We bestellen altijd graag bij Wokme, alles is altijd vers en smaakvol. Deze keer had een van ons de Royal Dutch Rice, maar daarvan was de smaak van de saus erg flauwtjes. Slechts ergens in de verte de suggestie van pinda. Verder alles prima! De Japanese Fish sticks waren heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mar
24 september 2023
Reactie van Wok Me

Bedankt. Team Wok Me

Eva
18 september 2023

Bij onze vorige bestelling zaten er rode pepers in het eten, wat niet de bedoeling was. Daarom een kortingcode gekregen voor een nieuwe bestelling. Dit keer helemaal naar wens! Bezorging was wel erg vroeg (een halfuur eerder), maar beter dan een halfuur te laat.

Reactie van Wok Me

Bedankt voor je review Eva. Wat fijn dat alles nu naar wens was. Je kunt ook altijd een tijd aangeven wanneer je besteld, dan houden wij daar rekening mee. Tot de volgende bestelling! Team, Wok Me

Robert
17 september 2023
Reactie van Wok Me

Bedankt voor je review Robert. Team, Wok Me

EST
17 september 2023
Reactie van Wok Me

Bedankt! Team, Wok Me

Anita
17 september 2023

Eten was lauw en de hoeveelheid viel tegen. 1 portie met extra besteld, scheelt bijna niets met het andere portie.

Reactie van Wok Me

Anita, je hebt van ons een mailtje ontvangen. Wij lossen het graag met je op. Team, Wok Me

Robert V.
12 september 2023

Voldoende lekker/warm/bezorgd. Helemaal goed.

Reactie van Wok Me

Mooi om te horen Robert. Team, Wok Me

Roland
10 september 2023

Weer super lekker gegeten.!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok Me

Bedankt voor de complimenten. Team, Wok Me

Eva
3 september 2023

In de Granny's Sweet&Sour Udon zaten rode pepers, terwijl die daar volgens mij niet in horen. Een beetje een onaangename verrassing. Verder lekker gegeten. Bezorger was op tijd, wat te vroeg zelfs.

Reactie van Wok Me

Bedankt voor je bestelling bij ons Eva. Wij hebben je een mailtje gestuurd om dit op te lossen. Team, Wok Me

SHau
1 september 2023

We bestellen hier vaker en het is altijd keurig in orde.

Reactie van Wok Me

Bedankt voor de complimenten. Team, Wok Me